MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.035
Η απόλυτη καυλα.
Οι ευχές σου είναι θαυματουργω...χαχαχα
Η απόλυτη καυλα.
Κατακαυλωσα με αυτό που φοράς και έτσι όπως τονίζει την κωλαρα σου είμαι και φαν του μαυρου.μωρο όταν θα βρεθούμε αυτό θέλω να φοράς αν γίνεται.
Και πολύ καλά κάνεις.
Μου έπεσε το σαγόνι, και πώς να το μαζέψω... ρε κουκλα μου, τι μας κάνεις βραδυατικα;;;
Ελπίζω να είσαι καλά να μην έχω τις τύψεις..χαχα
Η γυναίκα τα σπάει! Η θέα στα 4 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Αλλά και στοματικό ΑΡΙΣΤΟ!
Καλημέρα μωράκι
κουκλαρα τι κανεις? καποια στιγμη ειχες πει οτι θα ανεβαζες νεες φωτο
κολαση εισαι μωρο μου. ισως να μην τις ειδα οντως αλλα οτι βγαλεις και ανεβασεις καλο θα ειναιΚαλησπέρα αγόρι μου δόξα τω θεώ καλά είμαι είχα βγάλει κάποιες φωτογραφίες Μάλλον δεν τις είδες... Εκτός αν θέλεις πρόσφατες να είναι μερών...
κολαση εισαι μωρο μου. ισως να μην τις ειδα οντως αλλα οτι βγαλεις και ανεβασεις καλο θα ειναι
Kαλη σου ημερα αλλα πιο καλα καλο ξημερωμα , Εκατσα και διαβασα ολο σου το sait απο το 1 εως το 23 δεν υπαρχει λογος να γραψω πολλα θα σου πω μονο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την ολη σταση σου και τον ΣΕΒΑΣΜΟ που εχεις απενατι στους πελατες σου και παλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!! πολυ συντομα θα ειμαι και εγω ενας απο αυτους , να εισαι παντα καλα !!!
Kαλη σου ημερα αλλα πιο καλα καλο ξημερωμα , Εκατσα και διαβασα ολο σου το sait απο το 1 εως το 23 δεν υπαρχει λογος να γραψω πολλα θα σου πω μονο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την ολη σταση σου και τον ΣΕΒΑΣΜΟ που εχεις απενατι στους πελατες σου και παλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!! πολυ συντομα θα ειμαι και εγω ενας απο αυτους , να εισαι παντα καλα !!!
Καλημέρα καυλιάρα
Κι εμένα αυτό με κέρδισε!!
πολυ σωστα σκεφτεσαι και πραττειςΣιγά-σιγά ανεβάζουμε για να μην πάθετε εγκεφαλικό χαχαχα....