satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.237
- Πόντοι
- 5.956
Εδώ είναι 100 τα εκατό έγκυρο.Σεβόμαστε Σάτοβ και έγκυρο ρεπορτάζ του![]()
Εδώ είναι 100 τα εκατό έγκυρο.Σεβόμαστε Σάτοβ και έγκυρο ρεπορτάζ του![]()
Χθες που είδα από κοντά την κυρία Τσατζαλή τα έχασα από την ομορφιά και την κομψότητά της.Στο L.A.κατοικοεδρευεις η στο Μιλάνο;
Δεν βλέπεις τι σκατοπλεμπαιες κυκλοφορούν εκεί έξω ,που δεν βγάζουν τα γαμωσπορτεξ ούτε με εγχείρηση;
Μην δούμε μια λαμπερή κυρία και απίθανη μιλφαρα με κυριλέ ντύσιμο ,να την απαξιωσουμε...
Απλώνω τείχος προστασίας γύρω της...
Αλανθαστος ο συναγωνιστηςΡε μαλάκες λυπηθείτε μας λίγο
Τον έχετε παίξει με την κάθε άγνωστη 50αρα+ στο πιο απομακρυσμένο κατσικοχώρι
Με τι σκατά γυναίκες κυκλοφοράτε και εντυπωσιαστήκατε από μια ρυτιδιασμένη γεροντομπεμπέκα που απλά φοράει μια φούστα και γόβες ? Στη Λαμία να μένατε και να πέρναγε δίπλα σας δεν θα ξέρατε καν ποια είναι !!!
Αν δεις από κοντά την κυρία Τσατζαλή θα αλλάξεις γνώμη.Αλανθαστος ο συναγωνιστης
Εχεις πληροφόρηση?Δυστυχώς το κορίτσι ψάχνει κάτι σαν τον Μπραντ Πιτ με τα λεφτά του. Τίποτα λιγότερο.
Προσωπική.Εχεις πληροφόρηση?
Δεκτόν.Προσωπική.
Άνευ ουσίας διότι είμαι πτωχός και άσχημος.Δεκτόν.
Ανήκεις στον κύκλο της κυρίας Τσατζαλή?Άνευ ουσίας διότι είμαι πτωχός και άσχημος.
"Απλά φοράει γούστα και γόβες;"...ΑΠΛΑ;!;;;;Ρε μαλάκες λυπηθείτε μας λίγο
Τον έχετε παίξει με την κάθε άγνωστη 50αρα+ στο πιο απομακρυσμένο κατσικοχώρι
Με τι σκατά γυναίκες κυκλοφοράτε και εντυπωσιαστήκατε από μια ρυτιδιασμένη γεροντομπεμπέκα που απλά φοράει μια φούστα και γόβες ? Στη Λαμία να μένατε και να πέρναγε δίπλα σας δεν θα ξέρατε καν ποια είναι !!!
Δεν είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια;Κοντά στα 50 θα είναι...Προσωπική.
Η κυρία Τσατζαλή έχει τέτοιο?Δεν θέλει να ανήκω. Δεν πάω high μαγαζιά και δεν έχω αμάξι των 100.000 χιλιάδων.
Όχι από όσο ξέρω.Η κυρία Τσατζαλή έχει τέτοιο?