You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Σαράφογλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akis_1982
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 108K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αιματοχυσία στην ΕΡΤ .... επιβιώνει όποιος έχει μεγαλύτερο βύσμα (ή παίρνει καλύτερες πίπες).
Mπααααααααααααα άστω βύσμα. Μόνο οι πιπες και οι πίττες μετράνε πλέον.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και κώλο όποια/ος δίνει, μένει
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
η μια επισημη φιλοτιμη και εθνουσιωδης πορνη της "ισχυρης ελλαδας σε ισχυρη ευρωπη" Σημιτικης κρατικης και κομματικης γραφειοκρατιας την πουλεψε για να παρει την θεση η ακομα πιο φιλοτιμη και ενθουσιωδης πορνη απο τον ιδιο σταυλο με "εθνικα σκεπτομενους" πρασινοφρουρους....Αηδια....
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Μαρία Σαράφογλου
Πώς αποχαιρέτησε το "Συμβαίνει Τώρα";
www.pixhost.org/show/1798/10791705_icemax_620_137ed89b0677e2bbcdf5d72c0fe52e79.jpg] [/url]
Η Μαρία Σαράφογλου αποχαίρετησε σήμερα τους τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης και της εκπομπής "Συμβαίνει Τώρα", καθώς δεν ανανεώθηκε η σύμβασή της λόγω περικοπών στην ΕΡΤ.
Η δημοσιογράφος ανέφερε σε φορτισμένο από τη συγκίνηση κλίμα: «Στο σημείο αυτό, η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε, όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για φέτος. Το τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" για το 2011, τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" και για μένα. Από τη Δευτέρα θα σας ενημερώνει καθημερινά και για όλες τις εξελίξεις η συνάδελφος, Μάριον Μιχελιδάκη. Εδώ, με τη δυνατή ομάδα του "Συμβαίνει Τώρα" μπρος και πίσω από τις κάμερες. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, για την εμπιστοσύνη που δείξατε όχι μόνο στη ΝΕΤ και στην εκπομπή μας, αλλά και σε μένα προσωπικά. Σας εύχομαι καλή χρονιά, πιο αισιόδοξη, προπάντων υγεία, δύναμη και κουράγιο σε όλους μας! Να είστε όλοι καλά, γεια σας!».
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου δεν αλλάζει μόνο η κεντρική παρουσιάστρια του "Συμβαίνει Τώρα" αλλά και οι παρουσιαστές της εκπομπής "Πρωινή Ενημέρωση". Ο ίδιος ο Κώστας Αρβανίτης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου την εκπομπή αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Τερζής και Μαριλένα Κατσίμη.
Τι ειπες ρε φιλαρακι! διωξανε το μουνακι? ρε τους μαλακιδες ρεεεεεεεεεεεε !
Γκομεναρα η Σαραφογλου παντωs.....εστω και ανεργη
Γκομενάρα δεν θα την έλεγα αλλά σίγουρα γλυκό και γαμεύσημο γκομενάκι.
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Γκομενάρα δεν θα την έλεγα αλλά σίγουρα γλυκό και γαμεύσημο γκομενάκι.
[/Από σήμερα άνεργη, χμμ.. δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ και το έτερον ήμισυ, λόγω και της ημέρας προσφερόμαστε να της προσφέρουμε θαλπωρή στη μικρή πλην όμως ζεστή φωλίτσα μας, με το αξημειωτο βέβαια. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις είμαι διατεθειμένος εφόσον στην Μαρία δεν αρέσει η αφεντομουτσουνα μου να αράξω στην πολυθρόνα μου και να αφήσω τα κορίτσια να λεσβιάζουν ελευθέρα.. εξάλλου το γυναικάκι μου έχει φροντίσει να προμηθευτεί τα απαραίτητα.. μέχρι και strap-on μου κουβάλησε.. ]
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Με ΑΥΤΗΝ κερατώνεις την Σία;Αν δεν με ξεγέλασαν τα μάτια μου, σήμερα την είδα σε παράθυρο στο κεντρικό δελτίο του Mega.
Με ΑΥΤΗΝ κερατώνεις την Σία;
Σου το είπε κι' εσένα? :o
Τίποτις δε μένει κρυφό τέλος πάντων.
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πόσο γκομενάρα παίζει να είναι αυτή; Θυμίζει λίγο Βίκυ Χατζηβασιλείου στο πιο νεανικό, ή ίσως Βίκυ Παπαδοπούλου στο πιο σοφιστικέ.
Μετά την Χούκλη η πιο ανάφτρα παρουσιάστρια ειδήσεων της ελληνικής τιβί.
Ατελείωτα...
Ατελείωτα...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πόσο γκομενάρα παίζει να είναι αυτή; Θυμίζει λίγο Βίκυ Χατζηβασιλείου στο πιο νεανικό, ή ίσως Βίκυ Παπαδοπούλου στο πιο σοφιστικέ.
Ατελείωτα...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Φαίνεται καλή κ σοβαρή κοπέλλίτσα κιόλας...Απο τις λιγες πραγματικα ομορφες παρουσιες στην ΤV
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ψωλααααα
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Η ομοιότητα που έλεγα πιο πρίν.
http://[URL unfurl="true"]www.queen.gr/media/k2/items/cache/4e3f4cf2943dfb2ec51183a217851177_M.jpg[/img[/URL]]
Κατ'εξαίρεση, η νεαρά ξεπερνάει σε γοητεία ακόμα και το συγκεκριμένο μίλφ.
http://[URL unfurl="true"]www.queen.gr/media/k2/items/cache/4e3f4cf2943dfb2ec51183a217851177_M.jpg[/img[/URL]]
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Η ομοιότητα που έλεγα πιο πρίν.
[/ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ]
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Φαίνεται καλή κ σοβαρή κοπέλλίτσα κιόλας...
Στριμένη πρέπει να είναι τύπε !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 235
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 41