Aπό Νετ...
μήπως καταλήξει και αυτή εκπρόσωπος κόμματος
Aπό Νετ...
Εχεις ακούσει κάτι?μήπως καταλήξει και αυτή εκπρόσωπος κόμματος
Εχεις ακούσει κάτι?
Εχουν προτεραιότητα άλλοι στον κλάδο....όχι αλλά την βλέπω για κάποιο λόγο να καταλήγει σαν την τσαπανίδου
1,70; Νομίζω μία χαρά, για γυναίκα...Το ιδανικό ύψος! Με ένα δεκάποντο-δωδεκάποντο τακούνι παίρνει και ύψος και "δόξα και τιμή"...Είναι γύρω στο 1,70μ από ο,τι ξέρω....
Το 1.80 χρειάζεται τακούνι για να πάρει δόξα και τιμή?1,70; Νομίζω μία χαρά, για γυναίκα...Το ιδανικό ύψος! Με ένα δεκάποντο-δωδεκάποντο τακούνι παίρνει και ύψος και "δόξα και τιμή"...
Χρειάζεται για ψυχολογικούς λόγους...για να ξεχωρίζουν αυτοί που δεν έχουν τα κοτσια να ορμηξουν σε μια τόσο ψηλή από αυτούς που θα ορμηξουν εκεί.Το 1.80 χρειάζεται τακούνι για να πάρει δόξα και τιμή?
Με τακούνια μια με 1.80 δείχνει 2 μέτρα και κομπλάρει όλους τους επίδοξους μπήχτες να την πλησιάσουν....Χρειάζεται για ψυχολογικούς λόγους...για να ξεχωρίζουν αυτοί που δεν έχουν τα κοτσια να ορμηξουν σε μια τόσο ψηλή από αυτούς που θα ορμηξουν εκεί.
Εκτός από εμένα...Με τακούνια μια με 1.80 δείχνει 2 μέτρα και κομπλάρει όλους τους επίδοξους μπήχτες να την πλησιάσουν....
Ατρόμητος...Εκτός από εμένα...
Όχι απλά Περιστερίου αλλά και παντός Σύμπαντος....Ατρόμητος...
Είσαι φωτεινή εξαίρεση.Όχι απλά Περιστερίου αλλά και παντός Σύμπαντος....
Είμαι ο πουστης,τι να κάνω....Είσαι φωτεινή εξαίρεση.
και τον kmanΕκτός από εμένα...
Με τακούνια μια με 1.80 δείχνει 2 μέτρα και κομπλάρει όλους τους επίδοξους μπήχτες να την πλησιάσουν....
1.65 το πολύ...Δεν την κόβω για περισσότερο.1
Σιγά μην είναι και 1.90 αυτη. Κοντουλα ειναι.... Με τακούνια το πολύ 1,70-1,75 ειναι....
Κανονικά είναι 1,65 κάπου εκεί....