Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.814
- Πόντοι
- 10.411
Σαν τις κραυγές τις Σαράποβα δεν έχει
Κραυγή και οργασμός
Σαν τις κραυγές τις Σαράποβα δεν έχει
Κραυγή και οργασμός
Προτιμω την Τσεχα ως γυναικα αλλα ειμαι με την σημαια...ΟΡΜΑ ΜΑΡΙΑ!Κλαταρε η Τσεχα..
Μαλλον αυτη το επαιξε ανατροπη και οχι ο γυιος του Κουλη..
Δε φημιζεσαι για το γουστο σου εσυΠροτιμω την Τσεχα ως γυναικα αλλα ειμαι με την σημαια...ΟΡΜΑ ΜΑΡΙΑ!
Kάποιος που είχε δεσμό μαζί της, διάσημος και αυτός, έλεγε πως είναι κομοδίνο στο σεξ. Χειρότερη και απο αστερία.Συγκινηθηκα ρε...η επιτιμη συζυγος μου!
Δεν ειναι απίθανο τυπε, με ολοι αυτη την χημεία που παίρνουν ώστε να κάνουν πρωταθλητισμο μπορεί να ρίχνουν τη λίμπιντο.Kάποιος που είχε δεσμό μαζί της, διάσημος και αυτός, έλεγε πως είναι κομοδίνο στο σεξ. Χειρότερη και απο αστερία.
Προς το ανοργασμική την περιέγραφε, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός που το διάβασα. Αν το βρω θα το βάλω.Δεν ειναι απίθανο τυπε, με ολοι αυτη την χημεία που παίρνουν ώστε να κάνουν πρωταθλητισμο μπορεί να ρίχνουν τη λίμπιντο.
Το μονο που δε σκεφτεται αυτη ειναι το γαμησιΔεν ειναι απίθανο τυπε, με ολοι αυτη την χημεία που παίρνουν ώστε να κάνουν πρωταθλητισμο μπορεί να ρίχνουν τη λίμπιντο.
Δεν εχει ιχνος ντροπης πλεον αυτος ο ανθρωπος, κανενα οριο
Μπορεί να είχε βίτσιο την γιαγιά του ο τύπος και το Μαράκι φέρνει λίγο στην Μαρικα Μητσοτάκη
Για μενα το ερώτημα είναι ποιος συντηρεί την κωλοφυλλαδα του.Δεν εχει ιχνος ντροπης πλεον αυτος ο ανθρωπος, κανενα οριο
Καλα δεν τον λες και αντρακλα αυτον...@Anemodoura αυτά βρήκα.
Η Σαράποβα είχε αρχικά σχέση με τον Αντι Ρόντικ και στη συνέχεια άλλα δύο χρόνια σχέση με τον μπασκετμπολίστα Σάσα Βούγιασιτς, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε, πριν χωρίσουν, επικαλούμενοι τις πιέσεις των προγραμμάτων τους. Είχε επίσης μια σύντομη περιπέτεια με τον παραγωγό Τσάρλι ΕμπερσολΈγινε επίσης σάλος, όταν ο τραγουδιστής των Maroon 5 Ανταμ Λεβίν, συνέκρινε τη Σαράποβα με ένα «νεκρό βάτραχο» στο κρεβάτι, λέγοντας ότι ήταν μια τεράστια απογοήτευση ως ερωμένη
Για πολλούς η Μαρία Σαράποβα αντιπροσωπεύει το απόλυτο sex-symbol στο σύγχρονο τένις και δεν θα ήταν υπερβολή αν πούμε ότι αποτελεί την φαντασίωση πολλών ανδρών στο κρεβάτι...
Όχι όμως και για τον Άνταμ Λεβίν, τραγουδιστή του αμερικανικού συγκροτήματος "Maroon 5", ο οποίος είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν με την πασίγνωστη Ρωσίδα τενίστρια, χωρίς πάντως να μιλάει για αυτήν με τα κολακευτικότερα λόγια αναφορικά με τις ερωτικές επιδόσεις της!
"Στο κρεβάτι ήταν σκέτη καταστροφή. Η Μαρία αρνούνταν να κουνηθεί και ήταν πάντα ήσυχη και αμίλητη", ξεκίνησε τις πιπεράτες αποκαλύψεις του ο Λεβίν στο ρωσικό περιοδικό "Exile" και συνέχισε:
"Την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Είναι πολύ όμορφη και όπως πολλοί άνδρες ονειρευόμουν να πάω στο κρεβάτι μαζί της.
Όταν όμως ξεκινήσαμε έμεινα πολύ απογοητευμένος. Εάν δοκίμαζα να πω κάτι αυτή ενοχλούνταν, έμενε ακίνητη και αμίλητη κατά τη διάρκεια της παραμικρής επαφής που είχαμε".
Να σημειωθεί ότι ο Λέβιν σύναψε σχέση με την Σαράποβα το 2004, λίγο μετά την κατάκτηση του τουρνουά Γουίμπλεντον από την Σαράποβα, με το φλερτ αυτό να έχει σύντομη διάρκεια και να φέρνει μάλιστα στα όρια της απόγνωσης τον Λεβίν.
Μια χαρά τύπος είναι, παντρεμένος και με μια μοντέλα. Έχουν και παιδιά νομίζω.Καλα δεν τον λες και αντρακλα αυτον...
Πιο πολυ με γκεουλας φαινεται..
Ναι για οικογενεια καλος ειναι..Μια χαρά τύπος είναι, παντρεμένος και με μια μοντέλα. Έχουν και παιδιά νομίζω.