argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Ψυχολογικά έδειξε ότι άντεξε στην πίεση κάτι που δεν το είχε πιο πριν ...αν αντέξει στην πίεση ,σωματικά δεν την φοβάμαι.
Ασε το τενις και κοιτα στα πιο απαιτητικα αθληματα.Είσαι σίγουρος ? Επειδή η Σακκαρη αντροφερνει δεν σημαίνει οτι όλες οι TOP τενίστριες ειναι σαν τον Μπαμπη τον φλου.....
Τυπε λες να τον στραποναρει τον υιό μητσοτακη ?Η σωστη κατηγορια για αυτο το νημα ? ? ?Transexual γυναίκες
Τρανσέξουαλ γυναίκες. Κατάλογος, φωτογραφίες, κριτικές, ανταλλαγές απόψεων στο forum για τρανσέξουαλ στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία.www.bourdela.com
Τι παράδοση έχει με την Μπεγκου ρε αλάνια;Δεν νομίζω να είναι κάτι σαν κακός της δαίμονας αυτή η Μπεγκου όπως γίνεται με τον ιμιτασιον Γερμανό και τον Τσιτσιπα....
Προτιμώ την μαμά...η κόρη μια κατηγορία κάτω.Παιδια η Σακαρη δεν λεει πολλα σαν γυναικα κατα την γνωμη μου.Πολυ γυμνασμενη και με πολλες γωνιες στο προσωπο.Οποιος ομως εχει δει την μητερα της (Αγγελικη Κανελλοπουλου) οταν επαιζε τενις ειμαι σιγουρος οτι την γουσταρε.Τρομερα ομορφη γυναικα στα νιατα της
Συμφωνω 100%Προτιμώ την μαμά...η κόρη μια κατηγορία κάτω.
Οταν εμαθα για τον δεσμο ? κ ειδα τον μικρο αυτο σκεφτηκα?Τυπε λες να τον στραποναρει τον υιό μητσοτακη ?
Μαλλον κρινεις εξ ιδου τα αλλοτριαΤύπε, θες να μας πεις κάτι και ντρέπεσαι;
Μήπως είσαι πεινασμένος και ονειρεύεσαι καρβέλια;
Εξερευνισε τον δικο σου κ μην προκαλειςΤύπε, δεν είμαι εγώ που βλέπει παντού τραβέλια και στραπονιάσματα.
Για ψάξε λίγο τον κώλο σου.
Αλλιώς τι;
Θα μου κόψεις την καλημέρα;
και αυτη αντρας ειναιΤοσοι αντρες,στο μητσοτακεικο πηγε κι επεσε;
Aντε ρε να δούμε 2/2 το απόγευμα !!!!
Πηραν δυο αρχιδια τυπε...Aντε ρε να δούμε 2/2 το απόγευμα !!!!