Αγαπητέ όπως βλέπετε δεν απαντώ σε όσους αναφέρονται σε μένα. Εσείς όμως δεν είστε στο γνωστό παρεάκι που προσπαθεί να καπακώσει κάποιες αλήθειες. Παρ όλη την διαφωνία μας σε άλλο νήμα και την διαφορετική οπτική που έχουμε, αξίζετε μια απάντηση. Καλά κάνατε και αναλύσατε το προφίλ μου. Μπορώ βέβαια εύκολα να σας δείξω αρκετά έξυπνα «φτιαχτά» προφίλ με «προσφορά» που όμως στο τέλος αποσκοπούν σε ιδίο όφελος. Ξεχάσατε επίσης να αναφέρετε ότι εσείς στερείτε από τους υπόλοιπους το δικαίωμα να δουν με ένα κλικ την δική σας προσφορά. Οπότε το να μέμφεστε ένα προφίλ είναι unfair.
Unfair... Μάλιστα...
Τελικά, όσο περισσότερο το προχωράτε, τόσο περισσότερα κουσούρια ανακαλύπτω πάνω σας.
Εκτός λοιπόν της λανθάνουσας αντίληψης εννοιών καθώς και της "περισσής λεβεντιάς", έχετε και πασιφανές πρόβλημα όρασης.
Και εξηγούμαι: Αν παρατηρήσετε καλά, θα δείτε ότι δίπλα από κάθε ανάρτησή μου και επάνω αριστερά, υπάρχουν κάποια στοιχεία. Τα οποία είναι κατά σειρά (από πάνω προς τα κάτω, για να μην τυχόν και μπερδευτείτε πάλι):
α) Το ψευδώνυμό μου (The Saint!)
β) O πρόσθετος τίτλος μου (Dictator Perpetuus)
γ) Το αξίωμά μου
δ) Αν είμαι εντός ή εκτός σύνδεσης
ε) Το φύλο μου
στ)Ο αριθμός των μηνυμάτων που έχω αναρτήσει
ζ) Τα "αρέσκω" που έχω λάβει
η) Τις ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ (84 τον αριθμό)
θ) Την θέση κατέχω στον πίνακα αξιολογητών
ι) Το άβατάρ μου, και τέλος
κ)Την λεζάντα του άβαταρ
Αν λοιπόν θέλετε να δείτε την προσφορά μου, δεν έχετε παρά να σύρετε τον κέρσορα στο σημείο ήτα μικρό (η) - (ήτοις ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ- το οποίο είναι σύνδεσμος)- και μόλις αυτό κοκκινίσει, να πατήσετε το πλήκτρο ΕΝΤΕR. Σας βεβαιώ πως αν κάνετε αυτές τος κινήσεις, όλες οι κριτικές που έχουν υποβληθεί από εμένα και έχουν εγκριθεί από τον "από μηχανής Θεό", θα εμφανισθούν ως δια μαγείας στην οθόνη σας.
Ακόμα δε πιο "μαγικό" είναι ότι αυτό που σας περιέγραψα πιο πάνω, συμβαίνει με όλα τα μέλη.