Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Εχουμε τηλεφωνο της γκομενας ??
[/quote
Πάτα σελιδα 1 .....
Εχουμε τηλεφωνο της γκομενας ??
[/quote
Πάτα σελιδα 1 .....
Κορμί εκτός συναγωνισμού
Γεια σου Πανάγο πορνοστάρ... Το είπες και το έκανες τελικάμουναρος απλα
δεν έχει αφήσει μύγα η Μαρία θα του ξέφευγαιΓεια σου Πανάγο πορνοστάρ... Το είπες και το έκανες τελικά
Ήταν το πρώτο του call girl όπως δήλωσε ο ίδιος. Τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα ήταν ωραίος τίτλος για την επόμενη ταινία του, το πρώτο μου call girl!!!δεν έχει αφήσει μύγα η Μαρία θα του ξέφευγαι
έτσι έπεσε κατευθείαν χωρίς σωσίβιο ;) Τώρα από ταινίες μέχρι και τον παλούκι λουκ θα γυρίσει αν θες σε βάζω και στοίχημαΉταν το πρώτο του call girl όπως δήλωσε ο ίδιος. Τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα ήταν ωραίος τίτλος για την επόμενη ταινία του, το πρώτο μου call girl!!!
Δεν βάζω γιατί θα το χάσω. Καλώ όμως τα μέλη να με ψηφίσουν στη σελίδα των παππούληδων ως τον επόμενο πορνοστάρ του μπουέτσι έπεσε κατευθείαν χωρίς σωσίβιο ;) Τώρα από ταινίες μέχρι και τον παλούκι λουκ θα γυρίσει αν θες σε βάζω και στοίχημα
εγώ πάντως σε ψοφησα ;) Τόπο στα νιάταΔεν βάζω γιατί θα το χάσω. Καλώ όμως τα μέλη να με ψηφίσουν στη σελίδα των παππούληδων ως τον επόμενο πορνοστάρ του μπου
Μερικές σελίδες πίσω θα βρεις φίλεΚαλησπέρα καμία πρόσφατη αξιολόγηση παίζει συναθλητές;
έρχονται δυνατές παραγωγές με πορνοσταρ από Ελλάδα και εξωτερικό πρέπει να σταθω σκληρός και στο ύψος της περίστασης... Αυταέτσι έπεσε κατευθείαν χωρίς σωσίβιο ;) Τώρα από ταινίες μέχρι και τον παλούκι λουκ θα γυρίσει αν θες σε βάζω και στοίχημα
Βιταμίνη για πρωίνες καύλες