efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Τυπε γραψε λαθος, τον αλλον εννοουσα.για μενα το λες!? αν το λες για μενα, να προσεξεις τα χαπια σου τυπε! πρεπει να εχουν ληξει!
Τυπε γραψε λαθος, τον αλλον εννοουσα.για μενα το λες!? αν το λες για μενα, να προσεξεις τα χαπια σου τυπε! πρεπει να εχουν ληξει!
Τυπε γραψε λαθος, τον αλλον εννοουσα.
Τωρα εγω τα ποστς τα διεγραψα οποτε μη γραφω τα ιδια, προς το παρον τη γλυτωνει
Ορίστε και η δεύτερηΕίπες νέες φωτογραφίες, όχι μία
περιμένουμε
Και πως ετυχε και το ζητησε απο αυτον κι οχι απο εμενα η απο εσενα?
Καλύτερα να βλέπουμε παρα να γράφουμε, αν μας αφησει κανα μάτι η ρόγα της Μαριας!!!
Στο δεξί της (αριστερά όπως βλέπουμε εμείς αντικρυστά) είναι η ρύθμιση των Hz και στο αριστερό της (δεξιά για μας) η ρύθμιση του volume.
Καλύτερα να βλέπουμε παρα να γράφουμε, αν μας αφησει κανα μάτι η ρόγα της Μαριας!!!
Αυτό τώρα γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει;Τυπε εσυ εισαι ο μανατζερ της ας πουμε? Διοτι προσεξα πως εκτος του οτι της εχεις ανοιξει το θρεντ εχεις αναλαβει και γενικοτερα το P.R. της
αν θέλεις να την μανατζάρεις μίλα μαζί της μπορεί και να δεχτεί που ξέρεις ;) από την άλλη πολύΚαι πως ετυχε και το ζητησε απο αυτον κι οχι απο εμενα η απο εσενα?
φιλε μου με το "αι" και το "ε" εχεις κανει κολοτουμπα .φέναιτε πολύ καλό...
Συριζαίος;φιλε μου με το "αι" και το "ε" εχεις κανει κολοτουμπα .
Είχα καιρό να βάλω νέες φωτογραφίες. Ξεκίνημα λοιπόν με την περίφημη φουστίτσα ;)
[/quot
Έρωτάς το κορίτσι!!!
φιλε μου με το "αι" και το "ε" εχεις κανει κολοτουμπα .
Έχεις πμ ;)Πόσο χρονών είναι περίπου?