anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.492
- Πόντοι
- 4.636
τουλάχιστον δεν θα πέφτουν ποινές...Δεν είναι κακό. Άνοιξέ το τώρα!!!!!!!
τουλάχιστον δεν θα πέφτουν ποινές...Δεν είναι κακό. Άνοιξέ το τώρα!!!!!!!
Βασικά τέλος!!!Δεν είναι κακό. Άνοιξέ το τώρα!!!!!!!
Σιγουρα, αλλα οταν λεω ανεξαρτητες χωρις μεσαζοντες, υπαρχουν και οι εκτος μπου..Οκ!Πάντως οι ανεξάρτητες σε σύγκριση με τις "φιρμες" όπως η Μαρια.Η Κατερινα
Μαριαλενα κτλπ ειναι λίγο σε πιο πισω θεση....
Σιγουρα, αλλα οταν λεω ανεξαρτητες χωρις μεσαζοντες, υπαρχουν και οι εκτος μπου..
Παραδειγμα η αντριαννα ηταν πολυ καλη περιπτωση, μολις μπηκε στο μπου καηκε για μενα..
Καλο απογευμα
Αν ανοιχτει νημα για προμοτορες θελω και εγω συμμετοχη. Τοσο προμοσιον εχω ριξει στον λιλα, μην με αφησετε στην απ' εξω.
χτυπησα φιλε iuakoya το αριστερο ποδι ειμαι στο κρεβατι
Ειχε αγγελια αυτη η ηταν κλειστου κυκλου;
Το 2ο. Κι είχε δουλειά, απ' όσο είχα καταλάβει. Αλλά ίσως είχε αρχίσει να φθίνει η πελατεία της και γιαυτό.
θα μου πει κάνεις μαγκαι?χαρντκορ συμπεριφορά αντέχει η σλουαρπ?
θα μου πει κάνεις μαγκαι?
Ευχαριστώ φιλε!Αντεχει φίλε , εξαρταται βεβαία ποσο hardcore εισαι και εσυ ... δεν την λες και πρωταγωνίστρια στους brazzers αλλα αντέχει
γιατι? που διαφερουν φιλε?Αρα ειναι ακυρη σαν παραδειγμα συγκρισης. Δεν μπορεις να συγκρινεις κλειστου κυκλου κοπέλες με κοπέλες που εχουν αγγελια.
Εσενα τι σε νοιαζει?Τα είπες όλα σε μια σειρά φίλε μου. Εδώ και 8 μήνες αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια.
Αστον να μας κουρασει...Το θεμα αποκτα μεγαλο ενδιαφερον....Κάνεις τον κουφό; Οι mods δεν αγγίζουν τις κριτικές. Μόνο ο Αντισθένης. Κι αφού δεν σε νοιάζει τι μας κουράζεις;
Οκ!Πάντως οι ανεξάρτητες σε σύγκριση με τις "φιρμες" όπως η Μαρια.Η Κατερινα
Μαριαλενα κτλπ ειναι λίγο σε πιο πισω θεση....