erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Μετα τα Φωτα μου ειπεξερουμε μεχρι ποτε θα ειναι εδω?
Μετα τα Φωτα μου ειπεξερουμε μεχρι ποτε θα ειναι εδω?
Μετα τα Φωτα μου ειπε
Μωρε μετα δεν αντιλεγει κανεις......απλα δεν θα ειμαι εγω μετα ΑθηναΕγώ πάντως μέσα στην εβδομάδα θα δοκιμάσω κι αν τη βρω τη βρήκα αλλιώς μετά... No problem...
Zero με έκανες και γέλασα, να σαι καλά.Κοίτα για 2 δάκτυλα της δεν μπορούσε να τον πάρει όλο.Γενικά το deepthroat είναι δύσκολο,το ξέρω, πρέπει να το κατέχει.Εχω γράψει όποτε βρίσκω κάποια που το κατέχει. Η αναζήτηση συνεχίζεται...Ζορρο φιλτατε απο οτι εχω καταλαβει εσυ δεν εχεις πουλι αλλα προβοσκιδα (δεν κανω πλακα)
οποτε το βλεπω δυσκολο να βρεις αυτο που ψαχνεις!
Καυλα ειναι το Μαρακι , ωραιο μουτρακι , απαλο δερματακι , ρογα βαλβιδι ποδηλατου , και πιπα χουβερ , ωραιο και φιλοτιμο το Μαρακι , κι ελπιζω να μην καει στα προσεχωςΩραία κοπελίτσα η Μαρία.
Συνυπογράφω ότι ανέφεραν και οι προηγούμενοι. Ωραία εμφάνιση συνολικά.
Highlights: Ωραία ρώγα καγκελο, ωραία επιδερμίδα. Γαμάτη αίσθηση στο νινί (ίσως έβαλε κρέμα στο μπάνιο δεν ξέρω). vfm σίγουρα είναι, παρ' όλα αυτά δε θα μου μείνει και αξέχαστη. Χρόνια πολλά σε όλους
Ξαναρωτα σε καμια εβδομαδαΠαιδιά πως επικοινωνούμε με την κοπέλα; Το λινκ της αγγελίας δεν δουλεύει πλέον.
Δεν απουσιαζει, χτες πουρνο-πουρνο το 'δα το Μαρακι.......Ξαναρωτα σε καμια εβδομαδα
Απουσιαζει
Δεν απουσιαζει, χτες πουρνο-πουρνο το 'δα το Μαρακι.......
Δεν απουσιαζει, χτες πουρνο-πουρνο το 'δα το Μαρακι.......
Ελα μου ντε γιατι δεν της ανοιγουνΑφού υπάρχουν φότος της, γιατί δεν ανοίγουν οι μοντερέιτορς σελίδα στα call girls για να μπαίνουν οι κριτικές ???
γιατι δεν το ζητατε? δεν νομιζω να αρνηθουν ;)Ελα μου ντε γιατι δεν της ανοιγουν
Ζητα εσυ ρε Τασο. Δηλαδη τι να κανουμε ? να μαζεψουμε υπογραφες ?γιατι δεν το ζητατε? δεν νομιζω να αρνηθουν ;)
εγω φιλαρακι δεν εχω βρεθει με το κοριτσι ;)Ζητα εσυ ρε Τασο. Δηλαδη τι να κανουμε ? να μαζεψουμε υπογραφες ?
Ζητα εσυ ρε Τασο. Δηλαδη τι να κανουμε ? να μαζεψουμε υπογραφες ?