dimitris612
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Εννοείται ό,τι πω, όμως πες μας σε ποια κατηγορία ανήκεις γύφτος ή μεροκαματιάρης;Ότι πεις φίλε
Εννοείται ό,τι πω, όμως πες μας σε ποια κατηγορία ανήκεις γύφτος ή μεροκαματιάρης;Ότι πεις φίλε
Το συνεχίζεις ενώ το έκλεισα;Εννοείται ό,τι πω, όμως πες μας σε ποια κατηγορία ανήκεις γύφτος ή μεροκαματιάρης;
Δεν το έκλεισες, για να κλείσει πρέπει να απαντήσεις διαλέγοντας κατηγορία. Γύφτος ή μερικαμαριάρης;Το συνεχίζεις ενώ το έκλεισα;
Καλό βράδυ, γειά χαρά.
Βασανίσου μόνος σου.Δεν το έκλεισες, για να κλείσει πρέπει να απαντήσεις διαλέγοντας κατηγορία. Γύφτος ή μερικαμαριάρης;
Δεν χρειάζεται, εγώ πιστεύω ότι είσαι και τα δύο, ένας μερικαματιάρης γύφτος που θέλει να πηδήσει για 50€. Δηλαδή επειδή εσύ γιαμιέσαι στο μεροκάματο για 30€ την ημέρα πρέπει να σου κάτσει η άλλη για 50 ή 80 ευρώ.Βασανίσου μόνος σου
Μην υποτιμούμε τα 80 ή ακόμα και τα 50 στο σεξ.
Έγινε. Ο αγώνας σου τώρα δικαιώνεται.Δεν χρειάζεται, εγώ πιστεύω ότι είσαι και τα δύο, ένας μερικαματιάρης γύφτος που θέλει να πηδήσει για 50€. Δηλαδή επειδή εσύ γιαμιέσαι στο μεροκάματο για 30€ την ημέρα πρέπει να σου κάτσει η άλλη για 50 ή 80 ευρώ.
Δε υπάρχουν μόνο 2 επιλογές με 80 Ευρώ , εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι η εμπειρία μου με την Άννα Πιπινακι έχει υπερβεί τις προσδοκίες μου σε πολλές περιπτώσεις. Ειλικρινά, κάθε φορά που τη συναντώ, η εμπειρία είναι πολύ καλύτερη απ' ότι με άλλες επιλογές που υπάρχoυν.Και πόσες είναι εδώ μέσα με 80 πέραν από την Άννα πιπινακι
Εξισου καλες και οι δυο τυπε η καθεμια για διαφορετικους λογους!Δε υπάρχουν μόνο 2 επιλογές με 80 Ευρώ , εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι η εμπειρία μου με την Άννα Πιπινακι έχει υπερβεί τις προσδοκίες μου σε πολλές περιπτώσεις. Ειλικρινά, κάθε φορά που τη συναντώ, η εμπειρία είναι πολύ καλύτερη απ' ότι με άλλες επιλογές που υπάρχoυν.
Από την άλλη πλευρά, η Μαρία, φαίνεται να έχει κουραστεί από την πολυετή πoρεία της . Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, καθώς το να είσαι πολλά χρόνια σε αυτόν τoν χώρο μπορεί να έχει επιπτώσεις στην απόδοση και στην διάθεση κάτι το οποίο ο πελάτης το καταλαβαίνει
Μην ξεχνάς ότι πληρώνεις και θες να περάσεις καλά ,δεν είναι δωρεάν η συνάντηση.
Oι λόγοι μπoρεί να μην είναι αρκετοί για εμένα και ίσως και για κάπoιους άλλους.Εξισου καλες και οι δυο τυπε η καθεμια για διαφορετικους λογους!
Κι αυτο που δεν φαινεται επαρκες για σενα ειναι ισως αρκετο για πολλους αλλους.Oι λόγοι μπoρεί να μην είναι αρκετοί για εμένα και ίσως και για κάπoιους άλλους.
Ο καθένας μας έχει τις δικές του προτιμήσεις και κριτήρια, και αυτό πoυ μπορεί να φαίνεται επαρκές για έναν, δεν είναι πάντα το ίδιo για όλους!
εχεις την καλωσυνη να αναφερεις ποιες ειναι οι αλλες επιλογες με 80 ευρω που αναφερεις΄?Δε υπάρχουν μόνο 2 επιλογές με 80 Ευρώ , εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι η εμπειρία μου με την Άννα Πιπινακι έχει υπερβεί τις προσδοκίες μου σε πολλές περιπτώσεις. Ειλικρινά, κάθε φορά που τη συναντώ, η εμπειρία είναι πολύ καλύτερη απ' ότι με άλλες επιλογές που υπάρχoυν.
Από την άλλη πλευρά, η Μαρία, φαίνεται να έχει κουραστεί από την πολυετή πoρεία της . Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, καθώς το να είσαι πολλά χρόνια σε αυτόν τoν χώρο μπορεί να έχει επιπτώσεις στην απόδοση και στην διάθεση κάτι το οποίο ο πελάτης το καταλαβαίνει
Μην ξεχνάς ότι πληρώνεις και θες να περάσεις καλά ,δεν είναι δωρεάν η συνάντηση.
Αυτές είναι στα 150 και στα 120 ευρώ.Για πες καμία ως τα 100 που να είναι καλύτερη κ ωραία εμφανισιακά ; Λογικά θα πεις Παολα, Νικολ αλλά ρωτάω αν υπάρχει κ τπτ άλλο.
H επιλογή δεν είναι πάντα αποτέλεσμα της προσωπικής άπoψης ή προτίμησης. Στη σύγχρoνη εποχή, το οικονομικό στοιχείο συχνά διαδραματίζει τον καθοριστικό ρόλo στις αποφάσεις που λαμβάνονται.Κι αυτο που δεν φαινεται επαρκες για σενα ειναι ισως αρκετο για πολλους αλλους.
Διαφορετικα θα πηδουσαμε ολοι την ιδια κοπελα η θα παιρναμε απο το ιδιο γραφειο η θα ειχαμε την ιδια ομαδα, το ιδιο κομμα και παει λεγοντας.
Ο καθενας εχει την αποψη του!
Η αναζήτηση του άμεσου κέρδους και η ένταση της οικονομικής πίεσης οδηγούν πολλές κοπέλες να επιλέγουν πιο γρήγορες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών τους. Στη σημερινή εποχή, παρατηρούμε ότι πολλοί αναζητούν το εύκολο κέρδος, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις κοπέλες που συχνά καταφεύγουν σε αυτήν τη λύση μέσω ραντεβού.εχεις την καλωσυνη να αναφερεις ποιες ειναι οι αλλες επιλογες με 80 ευρω που αναφερεις΄?
Η αναζήτηση του άμεσου κέρδους και η ένταση της οικονομικής πίεσης οδηγούν πολλές κοπέλες να επιλέγουν πιο γρήγορες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών τους. Στη σημερινή εποχή, παρατηρούμε ότι πολλοί αναζητούν το εύκολο κέρδος, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις κοπέλες που συχνά καταφεύγουν σε αυτήν τη λύση μέσω ραντεβού.
Για δες την @Sexyjoanna.εχεις την καλωσυνη να αναφερεις ποιες ειναι οι αλλες επιλογες με 80 ευρω που αναφερεις΄?
Ευχαριστώ ,με τιμα μάτια μου,αλλα δεν πολυ δέχομαι νέα άτομα (ειδικά κάποιους" γνωστούς περίεργους "οσον αφορα το σαιτ..)προτιμω τ αγορια που ηδη γνωρίζω -λογικα δεν θα εχεις δει ποστ μου που το εχω δηλώσει καιρό τωρα.Για δες την @Sexyjoanna.