DoBeL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.316
- Πόντοι
- 5.391
Ευχαριστώυπαρχει στην πρωτη σελιδα του νηματος.
Ευχαριστώυπαρχει στην πρωτη σελιδα του νηματος.
Κοντη ειναι φιλε, 1,65, απλα φοραει κοθορνια. Αυτοι που την βλεπουν 1,75 ειναι οι ιδιοι που την εχουν 20 ποντουςΠως γίνεται όλες οι κριτικές να συμφωνούν ότι η Μαρία έχει κορμάρα αλλά να διαφωνούν τόσο στο ύψος; Τελικά είναι 1.65 170 ή 1.75 ;
Άμα με αφήσει θα της γλιψω την κωλαρα και θα την σουβλισω κιόλαςΘα στο δώσω αν απαντήσεις στην ερώτηση...την ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ θα την γλύψεις???
Όχι δεν κάνει ντρεπεταιΜια ερώτησης ήθελα να κάνω 69 κάνει η κοπέλα για απλό πρόγραμμα?
ουτε μια , δυο, τρεις.....κλπ φωτοφραφίες πλεον2,5 μήνες να γινει αναφορα στο Μαρακι! Την εφαγε το onlyfans αυτη;
Στην πρώτη σελίδα είναιΠαιδιά καλησπέρα , αν έχει κάποιος τον αριθμό της ας μου στείλει προσωπικο να πάρω και εγώ μια ιδέα γιατί δεν τον βρίσκω με τίποτα .
ΝαιΚαλησπέρα,
Έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα με την κοπέλα;
Απο έμενα είναι όχι , έχουν πει και άλλοι σε κριτικές πολύ τζελ στο μουνί και γενικά φαίνεται αγγαρεία ότι το κάνει τουλάχιστον σε έμενα , από θέμα πίπας αρκετά καλή θα λεγα (και προσπαθεί πολύ) αλλά υπάρχουν και καλύτερες πρόσωπο άσχημο για τα δικά μου γούστα και γενικά δεν ξέρω αν εγώ φταίω που δεν γουστάρω να κάθομαι να ξεκλειδώνω την κάθε τανα λες και πρέπει να την πιάσω γκόμενα αλλά η τύπισσα δεν ήθελε να είναι στο μπιλ να γαμιέται και φάνηκε τώρα τι να πω έχει και πολλές καλές κριτικές ίσως ήμουν άτυχος? ποιος ξέρει παντός με τα 80/ώρα είναι από τις φθηνές επιλογές αν αυτό είναι κριτήριο για εσέναΑξίζει να την τιμήσουμε;