vladimir1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Το έγινε με το κορίτσι; Το viber είναι κλειστό πλέον. Σταμάτησε;
Εχεις παρει την μπυρα σου στην μπυραρια παιχτη...Παιδιά την έχω πάρει dubai για 1 εβδομαδα, μην σπαμαρετε
Προσπαθώ να ξεκινήσω συζήτηση προσωπική και δε μα αφήνει . Μπορείς να μου στείλεις ένα μήνυμα εσυ να στο δώσω ;Καλησπέρα Km7699 ! Μήπως μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ραφαέλας ; Γιατί αυτό ψάχνω. 'Ομορφη κοπέλα να προσφέρει anal sex. Σε ευχαριστώ.
Ποια ραφαελα;;;;ΡΑΦΑΕΛΑ τα κάνει και τα δυο αυτά που λες..
Την Ιόλη εννοουν.Ποια ραφαελα;;;;
Δουλεύει κανονικά. Δεν απαντάει τις "ημέρες" που δεν είναι διαθέσιμη.Έστειλα χθες μήνυμα για συνάντηση και δεν απάντησε. Δουλεύει το κορίτσι, ξέρει κάποιος;
έχω να τη δω τουλάχιστον 3 χρόνια αλλά όντως - δεδομένης και ηλικίας/όχι πιπίνι/30+, είναι/ήταν τότε σίγουρα όντως όμορφη και κορμάρα.Η κοπέλα είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ! Επίσης είναι καλός χαρακτήρας, δεν είναι καβαλημένη του στυλ "Ποιά είμαι εγώ!"
Τώρα στη συμμετοχή υστερεί, την αλήθεια να λέμε. Δεν νομίζω πως "κλέβει" απλά για μέχρι εκεί είναι και γκόμενά σου να ήταν κάπως έτσι θα γαμιώταν υποθέτω.
Τώρα στα 80 μη ζητάμε και παραπάνω, είναι μούναρος αν έκανε και διαστημικό γαμήσι λογικά θα ζητούσε τα διπλά. Κάτι 50άρες μπουρούχες ζητάνε 70 και 80 πλέον...
Δεν την εχεις παρει τη Μαρία για να τα λες αυτά... όποιος την έχει γνωρίσει ξέρει. Γιατι πετάς λάσπη ?Εντάξει, γυναικάρα η Μαρία, αλλά στο γαμισι επίπεδο studio και κάτω. Πολυ ανοιχτή και φουλ στο τζελ. Εγώ 16 πόντους τον έχω και κόντευε να πέσει από την άλλη πλευρά του κρεβατιού στα τέσσερα, για να αποφύγει να τον πάρει όλο μέσα. Ιεραποστολικο, ουτε 2 λεπτα δεν άντεξε. Όσο για πιπα, κλασική αεροπιπα και τρέξιμο για φτύσιμο πριν καν τελειώσω. Για όσους αρκούνται στο μάτι ή την έχουν 12 πόντους όλα οκ για 80 γιουρια. Sorry τυπε αλλά το πολύ λιβάνι , βλάπτει σοβαρά την τσέπη των συναγωνιστων.
Πω πω...Τι "άλογο" είναι αυτό; Καύλα!
Απίστευτο "στήσιμο"! Η γκομενίτσα "φυσάει"! Το έχει και με το παραπάνω!Τρελα είναι η ΜΟΥΝΑΡΑ
Γνωμη δεν έχεις γιατί δεν την έχεις πάρει... καλη συνέχεια αγαπούλη.Καλά εντάξει. Όποιος τολμήσει να πει μιαν αλήθεια, αμεσως πετάει λάσπη. Είπαμε, όμορφη γυναίκα, αλλά στο δωμάτιο 6αρακι χρόνια τώρα. Λιγα είπα, γιατί κάνει μπαμ τι τρέχει, αλλα πραγματικά δεν θελω να κάνω ζημιά. Γνώμη σου και γνωμη μου.