Ας συνεισφέρω κι εγώ λίγο, παρότι όντας κάτοικος επαρχίας δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Την έχω πάρει 2 φορές, μαλακία μου που δεν έχω γράψει κριτική, ίσως το κάνω. Θα τη χαρακτήριζα "ελαφρώς" διεκπαιρεωτική. Δεν τα κλαις τα λεφτά που έδωσες (τα οποία ούτως ή άλλως δεν είναι και πολλά), αλλά λείπει ένα "κλικ" θα έλεγα. Πίπα ακάποτη κάνει, στο στόμα τα παίρνει, όλες τις στάσεις κάνει, καθαρή είναι, τι λείπει; Κι όμως, θέλει ένα κλικ για να πεις το καταευχαριστήθηκα. Θα έλεγα ότι τα πολλά ραντεβού της δημιουργούν την αίσθηση ότι "πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσω εντός χρόνου γιατί πάνω στην ώρα θα κοιτάζει το ρολόι". Γι' αυτό και χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι και τις 2 φορές έφυγε νωρίτερα από την ώρα (10 ίσως και παραπάνω λεπτά). Βγαίνοντας από το μπάνιο, την είδα ήδη ντυμένη. Αυτό εμένα δεν με χαλάει ουσιαστικά, άλλους μάλλον τους ενοχλεί βέβαια. Εμένα το σόσιαλ με ενδιαφέρει πριν και ενδιάμεσα. Άπαξ και τελείωσα, και χωρίς να χαιρετήσει αν φύγει, καρφί δεν μου καίγεται. Αν δείτε κριτική μου για άλλη κοπέλα που δυστυχώς σταμάτησε, θα καταλάβετε γιατί εκεί το ευχαριστήθηκα αρκετά. Παλαιότερα, είχα πάει 2-3 φορές με ένα στουντιοκόριτσο ονόματι Μόνικα (Βουλγάρα) η οποία ήταν pse φάση. Ήταν λίγο σαν να παίζεις σε τσόντα. Η Βαλέρια στην οποία αναφέρομαι πριν, ήταν αρκετά προς το gfe. Αν αναρωτηθεί κανείς, η Μαρία μας εδώ τι από τα 2 είναι; Pse ή gfe; Νομίζω ότι δεν είναι τίποτα από τα 2 ακριβώς. Κάπου εκεί ίσως είναι το "κλικ" που χάνεται.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας!