Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Κι εντος κι εκτος κι επι τα αυτα Αν θες καποιο συγκεκριμενο καλυτερα ρωτα την ιδια.Εκτός Πριάμου δεν κάνει ραντεβού το κορίτσι?
Της είπα για Bill γτ στο Πρίαμο ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού και δεν έχω ακόμα.. Έχω κάνει πρώτη δόση μόνο.Κι εντος κι εκτος κι επι τα αυτα Αν θες καποιο συγκεκριμενο καλυτερα ρωτα την ιδια.
Δεν ηξερα οτι δεν ζητανε στο Bill. Με το καλο και η δευτερη και καλη ανοσια.Της είπα για Bill γτ στο Πρίαμο ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού και δεν έχω ακόμα.. Έχω κάνει πρώτη δόση μόνο.
Δεν απάντησε το κορίτσι αν θέλει ή μπορεί..
Πλέον Ζητάνε απ όσο ενημερώθηκα... Ούτε να γαμησουμε δε μπορούμε γαμω το Μητσοτάκη γαμωΔεν ηξερα οτι δεν ζητανε στο Bill. Με το καλο και η δευτερη και καλη ανοσια.
Καλα κανουν. Οι ψεκασμενοι και οι αντι... να πανε να γαμηθουν γαμω τον Τσιπρα μου γαμωΠλέον Ζητάνε απ όσο ενημερώθηκα... Ούτε να γαμησουμε δε μπορούμε γαμω το Μητσοτάκη γαμω
Συμφωνώ.. Και τα πρόβατα επίσης σα του λόγου σουΚαλα κανουν. Οι ψεκασμενοι και οι αντι... να πανε να γαμηθουν γαμω τον Τσιπρα μου γαμω
Καλυτερα προβατο παρα κατσαριδαΣυμφωνώ.. Και τα πρόβατα επίσης σα του λόγου σου
Σε κότερο ερχεταισε σπιτι ερχεται ή μονο δενοδοχειο ?
Της είπα για Bill γτ στο Πρίαμο ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού και δεν έχω ακόμα.. Έχω κάνει πρώτη δόση μόνο.
Δεν απάντησε το κορίτσι αν θέλει ή μπορεί..
Εξαρταται απο ποσα μετρα ειναι.Σε κότερο ερχεται