iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Αλλά ιδανική περίοδος για ψεκασμένους κάθε είδους φίλε μουδυσκολοι καιροι για πριγκηπες ...
Αλλά ιδανική περίοδος για ψεκασμένους κάθε είδους φίλε μουδυσκολοι καιροι για πριγκηπες ...
το ψεκασαμα ειναι της μοδας με τις ευλογιες της κυβερνησης ...Αλλά ιδανική περίοδος για ψεκασμένους κάθε είδους φίλε μου
Δηλαδή είναι αγιασμός;το ψεκασαμα ειναι της μοδας με τις ευλογιες της κυβερνησης ...
Και σε κάθε λογής ΚΛΩΝΟεναντιωμεθα σε καθε λογης προμοτορα ΡΟΥΦΙΑΝΟ
Άκου χτεσινέ τύπε όταν θα μιλάς σε μένα θα προσέχεις τι λες, οκ; Δεν σε είπα καν κλώνο, γενικά μίλησα αλλά όταν έχεις τη μύγα μυγιάζεσαι κύριε γράφτηκα χτες αλλά ήξερα τα πάντα για τον Bigdaddyγια εσενα μιλας?
Δες το όνομα της σελίδαςΑπό που βαστάει το κορίτσι? Ρουμάνα?
Με 7,6 μέσο όρο δεν το λες κάτω του μετρίου αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα ότι αν δεν δεις ο ίδιος ποτέ δεν θα μάθεις. Εξάλλου ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ και επιθυμίες. Μια ματιά μόνο στις διάσημες αρκεί για να το τεκμηριώσει...Πάντως ο συνδιασμός του promo + οι κριτικές που κυμαίνονται κάτω του μετρίου δημιουργούν πιστεύω τρελή περιέργεια για να ανακαλύψουμε τι απ'τα δύο ισχύει.. Και μόνο ένας τρόπος υπάρχει.
Η γνωστή καραμέλα του κάθε ΚΛΩΝΟΥ. Μόνος σου καρφώθηκες κύριε παλιέγιατι θα μας κανεις ντα.. εγω παιζει να ειμαι και πιο παλιο μελος απο εσενα. ειχα γραψει κατι για μια παιχτρια του μπατσελορ (που ηταν αληθεια) και εφαγα μπλοκ. πανω απο 7 χρονια ειμαι μελος του σαιτ. και δεν ειμαι κλωνος κανενος. για μιλα τι ξερω εγω για τον μπιγκδαδη? και οπως ειπα και πριν ανεξαρτητος ΠΑΝΤΑ εναντιωνομεθα σε καθε λογης προμοτορα ΡΟΥΦΙΑΝΟ
Κι εσύ ΚΛΩΝΕεχεις πλακα ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ
Χαχα.. Πάει το καψα τελείως. Με τρέλαναν οι φώτο της ρουφιάνας. ΦαίνεταιΔες το όνομα της σελίδας