Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Αφιερωμενο εξαιρετικα:
Δεν μας είπες τι σου έκανε.Ενημέρωσε να ξέρουμε!
Εδωσε το πραγματικο μου ονομα σε ενα Trapshooter ( ΤΑΣΟΣ ) και αυτος μεπερασε γενναιες 14 επειδη ειπα οπως μου εχε πει οτι ηταν εκτος Αττικης λεγοντασμε ψυχοπαθη μαλακα και ανοητο, αυτα και αλλα πολλα απο αυτον ......... Πραγμα ανεπιτρεπτο εκ μερους της, αυτα .Δεν μας είπες τι σου έκανε.Ενημέρωσε να ξέρουμε!
Για αρχή μην δίνεις εσύ το πραγματικό σου όνομα σε πόρνες.Πηδάς πληρώνεις φεύγεις!Εδωσε το πραγματικο μου ονομα σε ενα Trapshooter ( ΤΑΣΟΣ ) και αυτος μεπερασε γενναιες 14 επειδη ειπα οπως μου εχε πει οτι ηταν εκτος Αττικης λεγοντασμε ψυχοπαθη μαλακα και ανοητο, αυτα και αλλα πολλα απο αυτον ......... Πραγμα ανεπιτρεπτο εκ μερους της, αυτα .
Επειτα απο τοσε φορες που την εχω δει δεν περειμενα κατι τετοιο , φταιει η επιμονη του αλλου να μαθει για μενα . τελοςΓια αρχή μην δίνεις εσύ το πραγματικό σου όνομα σε πόρνες.Πηδάς πληρώνεις φεύγεις!
Δεν εχεις τα κοτσια ανοητε να παντησεις σε ολο αυτα Τασο ?????
Έχω τα κοτσια να ζητήσω συγγνώμη αν σε έθιξα....Δεν εχεις τα κοτσια ανοητε να παντησεις σε ολο αυτα Τασο ?????
Δε νομίζω φίλε, το πιο νότια που πάει, ειδικά αυτόν τον καιρό, είναι το Lacoba...Τελικά ρε παιδιά κατεβαίνει Πρίαμο Ηλιούπολη ή όχι ?
Φίλε σε εμένα είχε έρθει Πρίαμο Ηλιούπολη μια φορά δεν είχε πρόβλημα βέβαια από τότε έχει περάσει πολύ καιρός και δεν έχω προσπαθήσει και εγώ να κλείσω ραντεβού μαζί της παλιΤελικά ρε παιδιά κατεβαίνει Πρίαμο Ηλιούπολη ή όχι ?
Δεκτη η συγνωμην σου !!! αλλα το βρισιδη σου δεν ηταν παρεξηγηση κυριε Τασο για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και την σωστη σειρα πριν εξαναγκασουμε τον αλλο ντε και καλα να μαθεις πως με λενε δεν σου εφτανε το νικ εκτος αν παιζεις καποιο ΑΛΛΟ ρολο ................ μαλον ετσι !!!!! μην το ξανα κανεις γιατι κανεις πολυ ΚΑΚΟ και στους δυο σας και κυριος στην κυρια που ειναι εξαιρετικη σαν ψυχουλα και ανθρωπος , αυτα και τελος , πιστευω επειτα απο ολα αυτα να ζητησεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗΝ περισσοτερο σε εκεινη , παρα σε εμενα , καλα μυαλα .!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω τα κοτσια να ζητήσω συγγνώμη αν σε έθιξα....
Μία παρεξήγηση ήταν..... ΤΕΛΟΣ
Έχω τα κοτσια να ζητήσω συγγνώμη αν σε έθιξα....
Μία παρεξήγηση ήταν..... ΤΕΛΟΣ