orallover
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2017
- Like
- 294
- Πόντοι
- 21
Κι οι καυλες ακομη πιο γρηγοραΤα νέα διαδίδονται γρήγορα
Κι οι καυλες ακομη πιο γρηγοραΤα νέα διαδίδονται γρήγορα
Δεν θα σου πούμε γιατί απλά δεν ισχύειμη μου πείτε πως ξανάρχισε να δίνει κώλο το Μαράκι!
Ε? 'Οχι?
Αλλά όχι εδώ και χρόνια οπότε δεν έχει νόημα να το λες ξανά και ξανά φίλε μου. Οι υπηρεσίες είναι ξεκάθαρες και στη σελίδα και στις κριτικές της.γιατί παλιά έδινε...
και τι μας λές δηλαδή? να μην ελπίζουμε?Αλλά όχι εδώ και χρόνια οπότε δεν έχει νόημα να το λες ξανά και ξανά φίλε μου. Οι υπηρεσίες είναι ξεκάθαρες και στη σελίδα και στις κριτικές της.
Αν θες να συνεχίσεις να σπαμάρεις, οκ. Σου είπα καθαρά και ξάστερα ότι δεν κάνει ούτε θα κάνει πια. Τι δεν καταλαβαίνεις;και τι μας λές δηλαδή? να μην ελπίζουμε?
θα μας μαλώσεις κιόλας που τολμήσαμε να πιάσουμε τον κώλο της στο στόμα της?
Ευγενέστατη κοπέλα και ξηγιέται σπαθί!Απο τα καλύτερα παιδιά στον χώρο και πραγματικά αριστοκρατική!!
Λοιπόν, το ύφος σου μυρίζει κλώνος από χιλιόμετρα όπως λέει και το όνομά σου. Σου εξήγησα ευγενικά τι ισχύει κι εσύ το πας σε τσακωμό. Δεν θα σου κάνω τη χάρη γιατί δεν έχει νόημα...και να σου πώ πως καταλαβαίνω ότι πρέπει μάλλον να έχεις ιδιαίτερη σχέση με την εκδιδόμενη...
νομίζω ότι μου το εμπέδωσες πολύ πειστικά...
και γιατί σπαμάρω κύριε κυβερνητικέ εκπρόσωπε λοιπόν?
έχουμε γεμίσει με καλοθελητές, ιππότες του μουνιού και αγαπητικούς εδώ μέσα...
Μαίρη δώσε ΚΩΛΟ τώρα...
ντάξει λογιστάκο της Μαίρης?
ότι θέλω θα γράφω... τον έχω πάρει τον κώλο πολύ πριν τον δουν τα ματάκια σου...
Μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς. Αν θες κάτι που δεν προσφέρει μια κοπέλα πας σε άλλες επιλογές. Τόσο απλά.μη μου πείτε πως ξανάρχισε να δίνει κώλο το Μαράκι!
Ε? 'Οχι?
μάλλον δεν παίρνεις μεγάλο ποσοστό από τα ραντεβού...Λοιπόν, το ύφος σου μυρίζει κλώνος από χιλιόμετρα όπως λέει και το όνομά σου. Σου εξήγησα ευγενικά τι ισχύει κι εσύ το πας σε τσακωμό. Δεν θα σου κάνω τη χάρη γιατί δεν έχει νόημα...
θές κι εσύ λίγο από το φάρμακό μου...???Μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς. Αν θες κάτι που δεν προσφέρει μια κοπέλα πας σε άλλες επιλογές. Τόσο απλά.
Κι εγώ γουστάρω κωλαράκια ρε φίλε. Αλλά τα βρίσκω αλλού, δεν επιμένω σε κοπέλες που λένε ότι δεν κάνουν πια. Αν διαβάσεις τις κριτικές μου θα δεις ότι έχω απολαύσει την πίσω πόρτα ουκ ολίγες φορές. Η Μαρία όμως δεν κάνει πια κι έχει πει ότι δεν πρόκειται να κάνει ξανά. Το σέβομαι και πάω παρακάτω. Τόσο δύσκολο σου είναι να το αντιληφθείς; Και δεν με ξέρεις για να με χαρακτηρίζεις επειδή απλώς διαφωνούμε, οκ;μάλλον δεν παίρνεις μεγάλο ποσοστό από τα ραντεβού...
γι αυτό σου λέω ψήστην να βάλει ξανά τον κώλο στο παιχνίδι...
εκτός και στον δίνει μόνο εσένα κύριε γενικέ...
και εν κατακλείδι μόνο για το όνομά μου βρήκες να πείς?
είμαι ο συνεχιστής της μεγάλης παράδοσης του κώλου... ψάξτο και θα καταλάβεις...
Ορίστε; Πολύ εριστικός είσαι και χωρίς λόγο.θές κι εσύ λίγο από το φάρμακό μου...???
πές μου...
Παιδιά σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά πιστεύω ότι η Μαρία έχει τόσα καλά που προσφέρει(με πρώτο το χαρακτήρα της), που δεν έχει ανάγκη να κάνει κώλο...
Παιδιά σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά πιστεύω ότι η Μαρία έχει τόσα καλά που προσφέρει(με πρώτο το χαρακτήρα της), που δεν έχει ανάγκη να κάνει κώλο...