Geoman76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 767
- Πόντοι
- 301
Το τηλέφωνο της Μαρίας που είναι;
στην ίδια σελίδα που γράφεις φόρα παρτίδα φίλος , να υποθέσω όταν θα έρθει η ώρα να γαμήσεις δεν θα ρωτήσεις και τπτ άλλο...
Το τηλέφωνο της Μαρίας που είναι;
Θα ρωτήσει πως να κλείσει δωμάτιο.στην ίδια σελίδα που γράφεις φόρα παρτίδα φίλος , να υποθέσω όταν θα έρθει η ώρα να γαμήσεις δεν θα ρωτήσεις και τπτ άλλο...
Θα ρωτήσει πως να κλείσει δωμάτιο.
Θα σε φωναξω να την παρουμε μαζιστην ίδια σελίδα που γράφεις φόρα παρτίδα φίλος , να υποθέσω όταν θα έρθει η ώρα να γαμήσεις δεν θα ρωτήσεις και τπτ άλλο...
στην ίδια σελίδα που γράφεις φόρα παρτίδα φίλος , να υποθέσω όταν θα έρθει η ώρα να γαμήσεις δεν θα ρωτήσεις και τπτ άλλο...
Θα ρωτήσει πως να κλείσει δωμάτιο.
Θα σε φωναξω να την παρουμε μαζι
Καλημέρα σας. Μετά από πολύ καιρό που ήθελα να συναντήσω την Μαρία έγινε πριν δύο μέρες. Συνεννόηση με τη Μαρία πολύ καλή. Σε ραντεβού ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα. Όταν άνοιξα την πόρτα είδα μια πολύ σέξι όμορφη ψυλή γυναίκα έναν ξανθό άγγελο. Μου έδωσε φιλη στο στόμα βαθύ με γλώσσα. Υπέροχα πορνοσταρικα χείλη,βελούδινη επιδερμίδα, πεντακάθαρη και καλό σώμα. Πολύ καλο social ,πίπα της πολύ καλή, ωραια στησιματα, όρεξη για σεξ ώς το φινάλε, γούσταρα πολύ και το απόλαυσα. Δεν ξέρω γιατί δεν με αφήνει το σύστημα να βάλω παραπάνω βαθμό πραγματικά η βαθμολογία είναι πλασματική! Αν μπορούσα θα έβαζα 9 και 10
Keep fucking !!!
Ωραίος ο φίλος !!!
Τα σπαει!!!!πιο ωραία όμως η Μαρία...
Τα σπαει!!!!
Συναντηση με τη Μαρια προσφατα υπεροχη αισθηση -
περασα σουπερ και ανταποκριθηκε και εκεινη με πολυ ωρεξη !!
Το κοριτσι πραγματικα ειναι υπεροχο!
Οχι θα κατω να σκασω..
ολα τα καλοπαιδα εδω που εισαι εσυ ρε μεγαλε ;)Οχι θα κατω να σκασω..
Γεια σου σε ανωνυμε παλιοφιλε !
ανέβασε κριτική...Οχι θα κατω να σκασω..
Γεια σου σε ανωνυμε παλιοφιλε !
Καπου εδω ειμαι Tasso !ολα τα καλοπαιδα εδω που εισαι εσυ ρε μεγαλε ;)
ανέβασε κριτική...
καλησπέρα...
ωραίο το κορμί αλλά...την πίσω κίνηση να έδινε...Σημερα ανεβασα πριν λιγο μαλλον παει για αυριο !
εχουμε επισκεπτηριο τρεις φορες την εβδομαδα να ερχεσαι να βλεπουμε και καμμια κριτικη για το κοριτσι ;)Καπου εδω ειμαι Tasso !
Ολο και κανω καμμια βολτα τριγυρω,
ΟΛΑ ΚΑΛΑ !
ωραίο το κορμί αλλά...την πίσω κίνηση να έδινε...