gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
είναι χαζή όμωςστο διωρο ζηταει 200 ρε πες της να παει να γαμηθει
την έχει πειράξει το σπέρμα στον εγκέφαλο
είναι χαζή όμωςστο διωρο ζηταει 200 ρε πες της να παει να γαμηθει
αλλο μια ωρα φιλε μου αλλο δυο ;)
και οχι μονοείναι χαζή όμως
την έχει πειράξει το σπέρμα στον εγκέφαλο
αλλο αν δεν κανει διωρα οπως λες ;) οχι να ζηταει 200e στο διωρο και 50e στην ωρα σου φαινεται λογικο εσεναΔηλαδή το βρίσκεις λογικό να ζήτησε 4 φορές περισσότερα; Της έχω κάνει σχετική κουβέντα και μου είπε ότι 2ωρα ραντεβού δεν μπορεί να κάνει γιατί δεν έχει χρόνο. Αλλά θα μπουν κάποιοι να πούνε ό,τι να 'ναι γιατί κόβει δουλειά από γραφεία ή έτσι νομίζουν. 400 για δίωρο δεν ζητάνε ούτε αυτές με 150 στην ώρα, λίγη λογική. Και όταν κάποιος λέει ψέματα ας το σκεφτεί λίγο καλύτερα.
αλλο αν δεν κανει διωρα οπως λες ;) οχι να ζηταει 200e στο διωρο και 50e στην ωρα σου φαινεται λογικο εσενα
συμφωνοΠροσωπικά πάντως μιας και το συζητάμε όσο κι αν μπαίνω σε πειρασμό γενικά αποφεύγω τα δίωρα αν δεν υπάρχει μείωση καλή στη δεύτερη ώρα, προτιμώ να πηδήξω άλλη μία φορά μέσα στην εβδομάδα... Και γιατί όχι άλλη κοπέλα τη δεύτερη φορά ;)
εμεις οι παπουληδες χρειαζομαστε λιγο χρονο παραπανωτο δίωρο 90
αλλά όπως γράφει συναγωνιστής τι να την κάμεις 2 ώρες?
ρίχνεις δυό μανίκια με 50 και έφυγες
να περάσει ο επόμενος ..
το δίωρο 90
αλλά όπως γράφει συναγωνιστής τι να την κάμεις 2 ώρες?
ρίχνεις δυό μανίκια με 50 και έφυγες
να περάσει ο επόμενος ..
εμεις οι παπουληδες χρειαζομαστε λιγο χρονο παραπανω
Να κάνετε προθέρμανση από πριν Χωρίς χρέωση πάντα... Χαχαχα...
σιγά ρε μάστοραεμεις οι παπουληδες χρειαζομαστε λιγο χρονο παραπανω
θελεις ταυτοτητασιγά ρε μάστορα
πόσο είσαι δηλαδή?
που θες 2ωρο
θελεις ταυτοτητα
παμε σε συμβολαιογραφο τωραΚαι 2 μάρτυρες
παμε σε συμβολαιογραφο τωρα
Φίλε αν ο συμβολαιογράφος είναι γκόμενα και μας περιμένει με άγριες διαθέσεις έρχομαι, αλλιώς ξέχνα το οι ποιο πολλοι που ξερω φιλε ειναι κολογεροι
Απογοητεύτηκα τώρα, πάω για ύπνο... Έτσι και δω στον ύπνο μου ξεβράκωτο γέρο συμβολαιογράφο εσύ θα φταις... Χαχαχα...