Posidonas35
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2017
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Μη βαράτε ρε μάγκες. Θα δοκιμάσω και τις άλλες σιγά σιγά. Αλλά μην περιμένετε πολλά λόγια γιατί δεν το έχω με τα λόγια. Προτιμώ να
Σωστος!
Μη βαράτε ρε μάγκες. Θα δοκιμάσω και τις άλλες σιγά σιγά. Αλλά μην περιμένετε πολλά λόγια γιατί δεν το έχω με τα λόγια. Προτιμώ να
Συνάντηση σήμερα το πρωί με τη Μαρία τη Μολδαβή!Δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση περίπου μήνα...!Για άλλη μία φορά μου χάρισε μία εκπληκτική συνεύρεση!Άψογη όπως και στην "παρθενική" μας συνάντηση και γνωριμία!Ντυμένη ελκυστικά αλλά και εντυπωσιακά με ένα λευκό φόρεμα...Από μέσα σέξυ εσώρουχα σε λευκό και μαύρες κάλτσες...Πραγματικά σούπερ!Κάποια στιγμή θα ανέβει και κριτική!
τοσο καλη??
Τυπε δεν χωνευεται λεμε....όλα καλα με την κοπελα αλλά αυτο απο το 50 σε 80 καθεται καπως..
τοσο καλη??
συναγωνιστες τηλεφωνο της Μαριας μπορουμε να βρουμε;
Τη συναντησα πριν απο λιγο. Πολυ καλο και ομορφο κοριτσι. Αξιζει με το παραπανω. Τις επομενες μερες θα ανεβει και κριτικη, φτανει να βρω πως γινεται γιατι ειμαι και νεος εδω μεσα γιατι απο ηλικια νεος καποτε, οχι πια.
Τη συναντησα πριν απο λιγο. Πολυ καλο και ομορφο κοριτσι. Αξιζει με το παραπανω. Τις επομενες μερες θα ανεβει και κριτικη, φτανει να βρω πως γινεται γιατι ειμαι και νεος εδω μεσα γιατι απο ηλικια νεος καποτε, οχι πια.
Kαλο...Να μείνει κατι και για τον τσολια
nai να του μεινη κατιΝα μείνει κατι και για τον τσολια
nai να του μεινη κατι
Εδω να την βαλειs και εισαι οκ ...!!!