iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
ε καλα εισαι για το νεοτερες
Εσύ μη μιλάς για νεότερες μιλφάκια. Χαχαχα...
δεν αντιλεγω τυπε μια χαρα τα λες και συμφωνω απλα ειπα για το κατι παραπανω για εμας τους λατρεις του αναλ σε καμια περιπτωση ομως ακομα και ετσι δεν κλαις τα λεφτα σου..
Είναι στα υπόψην έτσι κι αλλιώς, αλλά κυνηγάμε το vfm οσο πιο πολυ μπορούμε λογω οικονομικών και προσπαθώ να πάρω τα μέγιστα, με οσο το δυνατόν μικρότερο κόστος...
ωραιοςΚι εγώ λατρεύω το anal αλλά για χάρη της το αφήνω στην άκρη. Κάπου κάπου χτυπάω κανένα κωλαράκι και μετά επιστρέφω και πάλι στο Μαράκι για στάνταρ απόλαυση. Χαχαχα...
Δεκτή η άποψη σου. Μαζεύω μερικές ακόμα και θα την δω και εγω, για να σας πω την δική μου. Εχω δει οτι η κοπέλα αξίζει οπότε μια δοκιμή θα μας πείσει.Δεν αντιλέγω αλλά ξέρεις πόσες φορές έκλαψα στο 50ρικο τα λεφτά που έδωσα αλλού; Οπότε καλύτερα να δίνω παραπάνω και να ξέρω τι με περιμένει.
Στα 80 υπάρχει Αnni-φοιτήτρια, Αννα πιπινάκι, Βανέσσα που είναι καλύτερες από την Μαρία. Αφήνω δε την Λίζα που πρέπει να είναι βασίλισσα στα 80.Κι εγώ λατρεύω το anal αλλά για χάρη της το αφήνω στην άκρη. Κάπου κάπου χτυπάω κανένα κωλαράκι και μετά επιστρέφω και πάλι στο Μαράκι για στάνταρ απόλαυση. Χαχαχα...
Στα 80 υπάρχει Αnni-φοιτήτρια, Αννα πιπινάκι, Βανέσσα που είναι καλύτερες από την Μαρία. Αφήνω δε την Λίζα που πρέπει να είναι βασίλισσα στα 80.
ποια ειναι αυτη η βανεσσα με 80 ρε αρχηγε?Στα 80 υπάρχει Αnni-φοιτήτρια, Αννα πιπινάκι, Βανέσσα που είναι καλύτερες από την Μαρία. Αφήνω δε την Λίζα που πρέπει να είναι βασίλισσα στα 80.
Στα 80 υπάρχει Αnni-φοιτήτρια, Αννα πιπινάκι, Βανέσσα που είναι καλύτερες από την Μαρία. Αφήνω δε την Λίζα που πρέπει να είναι βασίλισσα στα 80.
ποια ειναι αυτη η βανεσσα με 80 ρε αρχηγε?
γιατι ρε φιλε? Εμενα μου αρεσει να ειμαι εδω και να γραφω για ολες τις αλλες ΕΚΤΟΣ της μολδαβης...Το νήμα είναι για τη Μαρία. Για τις άλλες κοπέλες μιλήστε στις σελίδες τους ή μέσω πμ... Καλημέρες...
γιατι ρε φιλε? Εμενα μου αρεσει να ειμαι εδω και να γραφω για ολες τις αλλες ΕΚΤΟΣ της μολδαβης...
καλημερα,δεν εκανα και κανενα εγκλημα.παντως δεκτη η παρατηρηση,αν ειναι μονο αυτη.αν ξερεις εσυ πες μου με π.μ.για βανεσσα.Το νήμα είναι για τη Μαρία. Για τις άλλες κοπέλες μιλήστε στις σελίδες τους ή μέσω πμ... Καλημέρες...
καλημερα,δεν εκανα και κανενα εγκλημα.παντως δεκτη η παρατηρηση,αν ειναι μονο αυτη.αν ξερεις εσυ πες μου με π.μ.για βανεσσα.
Αν τηρουμε ολους τους κανονες, χανεται όλη την πλακα.Υποτίθεται φίλε ότι έτσι λένε οι κανόνες. Αν δεν ισχύει, οκ...
Αν τηρουμε ολους τους κανονες, χανεται όλη την πλακα.
ο κανονας ειναι,οτι δεν υπαρχουν κανονες.δεν ειναι δικο μου αλλα το ασπαζομαι.Αν τηρουμε ολους τους κανονες, χανεται όλη την πλακα.
παπαρια του Ωναση ηταν αυτο....ο κανονας ειναι,οτι δεν υπαρχουν κανονες.δεν ειναι δικο μου αλλα το ασπαζομαι.
νταξει ρε παπα,οχι και παπαρια.παπαρια του Ωναση ηταν αυτο....
ισως ο μοναδικος επιχειρηματιας που μια ζωη ακολουθουσε "κανονες"νταξει ρε παπα,οχι και παπαρια.