Μωρή λουλα μαθε ελληνικά πρώτα.....νεοκαρπαθια αυτονομιστρια....σε κριτική κανενός δεν έχω κάνει σχόλιο....φατσουλες σε ποστ άπειρες....έλα που δεν ξέρεις την Αγία τετράδα.....εγώ δεν γλύφω διαδικτυακά καμία για να πάρω έκπτωση....ούτε γράφω διθυραμβικά σχόλια όπως εσύ σε διάφορα νήματα....κατάλαβες νέο μολδαβη χειροκροτουσα;;;;;αντε πήγαινε σε κάνα τρανς να μιλάς με τους όμοιους σου ανώμαλους ψυχικά....
Εσύ γλύφεις, όπως εγλυφες την μασατζου, που παρεμπιπτόντως εξαφανίστηκε!!!
Τώρα τα διθυραμβικά σχόλια που λες μαλλον έχεις κάνει για άλλη μια φορά λάθος, γιατί εγώ στα νήματα των κοριτσιών έχω ρίξει άπειρους καυγάδες και με τα κορίτσια αλλά και με τους διάφορους τζαμπατζηδες τύπους όπως εσύ!!!
Που όπως λες κάνεις ραντεβού, αλλά δεν γράφεις κριτικές, αλλά δίνεις συμβουλές!!!
Μόνο εσύ μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από αυτό που λες. Αλλά δεν μας είπες με την Μαρία έχεις συναντηθεί;;;
Αν ναι τι έχεις να πεις για το κορίτσι που τα χώνεις τόσο καιρό, αν όχι τότε πως βγάζεις συμπεράσματα;;;
Αααα ξέχασα θα μας πεις ότι δεν έχεις βγάλει συμπεράσματα, απλώς κρίνεις τις φωτογραφίες που ανεβάζουν ορισμένοι τύποι και απλώς τα χώνεις!!!