squallzoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωραιοςΔεν κοίταξες καλά
ωραιοςΔεν κοίταξες καλά
ξερεις φιλε εαν παιζει να κανει και την αφεντρα ?Δεν κοίταξες καλά
ξερεις φιλε εαν παιζει να κανει και την αφεντρα ?
προτιμοτερο να της στειλω μηνυμα .
Δεν είναι του γούστου μου τέτοια παιχνίδια και δεν ξέρω να σου πω, τηλεφώνησε και ρώτα να σου λύσει όλες τις απορίες.
προτιμοτερο να της στειλω μηνυμα .
ντρεπομαι ρε φιλε. μπορεις να την ρωτησεις εσυ και να μου πεις ?Δοκίμασε αν και σχεδόν όλες οι κοπέλες προτιμούν τηλεφώνημα παρά μήνυμα.
ντρεπομαι ρε φιλε. μπορεις να την ρωτησεις εσυ και να μου πεις ?
μην κολας ρε τυπε παρτην τηλ και ρωτα τη οτι θες τι φοβασαι μπας και παρεξηγηθει ορμαντρεπομαι ρε φιλε. μπορεις να την ρωτησεις εσυ και να μου πεις ?
ξερει κανεις εαν το μαρακι κανει light domination (mistress) ?
μηπως καποιος συναγωνιστης ειχε ραντεβου στο bill την πεμπτη 2/3/2017 στισ 1500 στον 5ο οροφο? με την εν λογω κοπελα?απο τις περιγραφες μαλλον ανεβαιναμε μαζι στο ασανσερ!για να διαπιστωσω οτι ηταν αυτη!ευχαριστω!
Συνταγη φαγητου ειναι?ξερει κανεις εαν το μαρακι κανει light domination (mistress) ?
χαχαχα σωστος ο τυπος!!Την Πέμπτη το βράδυ κατά τις 9+ έβγαινε το κορίτσι από το Λακόμπα...
Όλη την Αθήνα γυρίζει το κορίτσι την εχετε ξε...σει!!
συμφωνω αδερφε και εγω προσωπικα δεν τις κανω τι χαρη κανονικα ολοι μας επρεπε να την γραψουμε στα αρχιδια μας να δεις πως πεφτει το τιμολογιο παλιειναι πολλα... ασε που στην μπουρδελοκαριερα μου ποτε δεν πληρωσα την κουτοπονηρια
Κοίτα δυο σελίδες πίσω και θα διαπιστώσεις αν ήταν αυτή ή όχι.
[/quευχαριστω τις εχω δει τις φωτο!αλλα για να ειμαι σιγουρος!μαλλον ειναι αυτη!θυμαμαι τα χειλη τα σιλικονατα και τα βυζια της σαν τορπιλες!ξανθια και αδυνατη απο μεση κ κατω!Κοίτα δυο σελίδες πίσω και θα διαπιστώσεις αν ήταν αυτή ή όχι.
Γιατι ρωτας ? από το ΣΔΟΕ εισαι ?μαγκες το κοριτσι ποσο ετων δηλώνει;