Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
ρε φιλε iuakoya ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεσηΚοίτα τώρα τι μου σφύριξε ένα πουλάκι για σένα...
Πού την είδες την επίθεση; Έγραψα ανακρίβεια ή κάτι που δεν ισχύει μήπως;ρε φιλε iuakoya ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση
δεν εγραψα κατι κακο νομιζω
απλα εγραψα πως η Μαρια δεν φιλαει .
εγραψα ανακριβεια η κατι που δεν ισχυει μηπως?
μα εγω το οτι το Μαρακι δεν φιλαει το γνωριζω οχι απο προσωπικη εμπειρια αλλα επειδη εσυ ο ιδιος μου το εχεις γραψει σε κατ ιδιαν συνομιλια μας στο παρελθον.Το ξεχασες?Μία κριτική κι αυτή copy paste από τους δίπλα. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...
Δε νομίζω ότι γνωρίζεις τίποτα από προσωπική εμπειρία. Για τη μούφα κριτική έχεις να πεις τίποτα; Για να μη σπαμάρουμε άλλο στο νήμα της κοπέλας μην το συνεχίζεις . Έχεις χάσει πλέον κάθε αξιοπιστία. Λυπάμαι...μα εγω το οτι το Μαρακι δεν φιλαει το γνωριζω οχι απο προσωπικη εμπειρια αλλα επειδη εσυ ο ιδιος μου το εχεις γραψει σε κατ ιδιαν συνομιλια μας στο παρελθον.Το ξεχασες?
μουφα δεν ειναι αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αναφερθηκες τωρα σε μια κριτικη που εβαλα πανω απο 1 χρονο πρινΔε νομίζω ότι γνωρίζεις τίποτα από προσωπική εμπειρία. Για τη μούφα κριτική έχεις να πεις τίποτα;