Δ
Διαγραμμένο μέλος 193017
Επισκέπτης
Ναι παιδια δουλευει κανονικα στο Ολυμπικ, ωραιο μαυρισμενο δερματακι ετοιμο για σκληρη σεζον...
Το olympic στο Φάληρο;Αυτό;Δουλεύει το κορίτσι olimpic hotel την συνάντησα
ΝαιΤο olympic στο Φάληρο;Αυτό;
Μπραβο !!! εκανε προοδο εφυγε απο Μεταμορφωση ?????? !!!!!!!!!!!!!!!
εχει δυστυχως σταματησει να δινει φιλια και αυτο ειναι ενα μειονΕιναι μουναρος και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι στη κατηγορια πετιτ το κοριτσι?
Είδα το προφίλ της. Με 80€ την πηδάς και της χύνεις στο στόμα.Τι εκανες σωστα ρε παιχτη....τιμες-προγραμμα-φωτο ειναι το τριπτυχο....
Όχι δεν ειναι πετιτΕιναι μουναρος και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι στη κατηγορια πετιτ το κοριτσι?
Είναι στην κατηγορία...... Χάνω την μπάλα
Ειναι πιο καλυτερη απο πετιτ και δεν χανεις μονο την μπαλα αλλα και τον μπουσουλα !!!!!!!!Είναι στην κατηγορία...... Χάνω την μπάλα
Όντως χάνεις τη μπάλα!!!Είναι στην κατηγορία...... Χάνω την μπάλα
Ρωγες για πιπιλισμα!!!
Τι δηλαδη μονο τις ρωγες ?? πιπιλισε την ολη και μετα πες μας εαν υπαρχει αλλο τετοιο γλειφιτζουρι , θα μεινεις απο σαλιο !!!!!!!!!!!Όντως χάνεις τη μπάλα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρωγες για πιπιλισμα!!!
Έχω συναντηθεί με την Μαρία και πέρασα σούπερ!!!Τι δηλαδη μονο τις ρωγες ?? πιπιλισε την ολη και μετα πες μας εαν υπαρχει αλλο τετοιο γλειφιτζουρι , θα μεινεις απο σαλιο !!!!!!!!!!!
Οι παντες με την Μαρια που γιορταζε και προχθες περνουν ΣΟΥΠΕΡ , ολες οι κριτικες ειναι παντα ΑΡΙΣΤΕΣ !!!!!!Έχω συναντηθεί με την Μαρία και πέρασα σούπερ!!!
Μπορείς άμα θες να κοιτάξεις και την κριτική μου!!!