geraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Παίχτη ωραίο καιρό έχει σήμερα...από κολύμβηση πώς τα παςκαλησπέρα, όταν προ καιρού είχα κάνει ραντεβού μαζί της, απέφευγε τα φιλιά.
Όταν της είπα ότι θα έπρεπε να μου το έχει πει, ενέδωσε με δυσαρέσκεια και δεν επέμεινα.
Συνεχίζει ακόμη να αποφεύγει τα φιλιά?
Ρε τζονννακο πρόταση δεν μας έκανες????! Πια να πάρω για πεςΕγώ έκανα μια παρατήρηση και ο Alpula διευκρίνισε πως αυτή είναι η δουλειά του μέλους Trapshooter, οπότε όλα είναι σε τάξη.
Σε κανένα σημείο δεν μίλησα για πλασάρισμα, παρότι αυτό ήταν το ζητούμενο. Όλοι το χρειάζονται, ακόμα και leader σε οποιονδήποτε κλάδο της αγοράς, πληρώνουν το πλασάρισμα, πόσο μάλλον αν είναι τζάμπα…
Live screenshot:
Με κινδυνο να εκτεθω και μετα απο καμια 1000 πουτανες που εχω παρει,υποψιάζομαι πως ισως κάποιο λάκκο εχει η φαβα.Πιστεύω πως η Μαρία εκτός από vfm είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα στον τομέα των ανεξάρτητων κοριτσιών!!!
Φίλε η τιμή δεν είναι πάντα το κριτήριο. Τα 80 είναι ιδανική τιμή για ανεξάρτητη...Με κινδυνο να εκτεθω και μετα απο καμια 1000 πουτανες που εχω παρει,υποψιάζομαι πως ισως κάποιο λάκκο εχει η φαβα.
Αν ηταν τοσο καλη δεν θα έπαιρνε μονο 80.Ισως κατι στο πρόσωπο,στο σωμα ΄ή στο γενικότερο στυλ να μην ειναι τοσο καλο.
Επαναλαμβανω μπορεί να πέφτω εξω.
Και θα μου πείτε 80 δεν ειναι και λιγα,αλλά η ταριφα ειναι πολύ πιο πάνω,ιδιως για τα καλα κομμάτια.
Φίλε χωρις να έχω πάει με την κοπέλα ούτε καν την γνωρίζω, νομίζω ότι σε κάποιες κοπέλες υπάρχει το vfm.Με κινδυνο να εκτεθω και μετα απο καμια 1000 πουτανες που εχω παρει,υποψιάζομαι πως ισως κάποιο λάκκο εχει η φαβα.
Αν ηταν τοσο καλη δεν θα έπαιρνε μονο 80.Ισως κατι στο πρόσωπο,στο σωμα ΄ή στο γενικότερο στυλ να μην ειναι τοσο καλο.
Και θα μου πείτε 80 δεν ειναι και λιγα,αλλά η ταριφα ειναι πολύ πιο πάνω,ιδιως για τα καλα κομμάτια.
Που και να την πάρεις...θα μείνεις...Δεν εχω παρει ακομη αλλα με εχει συνεπαρει.
Μην βάζεις ιδέες για αύξηση!!!Με κινδυνο να εκτεθω και μετα απο καμια 1000 πουτανες που εχω παρει,υποψιάζομαι πως ισως κάποιο λάκκο εχει η φαβα.
Δείξε και λίγο βυζάκια!!!
Παίχτη.... τι εννοείς?Παίχτη ωραίο καιρό έχει σήμερα...από κολύμβηση πώς τα πας