iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Χαρταετό θα έλεγα αλλά πέρασε κι η καθαρά Δευτέρα...Να πετάξουμε τότε τίποτα αυγά....Ο τραβελοκυνηγος χάθηκε παλι
Χαρταετό θα έλεγα αλλά πέρασε κι η καθαρά Δευτέρα...Να πετάξουμε τότε τίποτα αυγά....Ο τραβελοκυνηγος χάθηκε παλι
Δεν αφήνει την βικαρα ούτε ανάσα να παρειΧαρταετό θα έλεγα αλλά πέρασε κι η καθαρά Δευτέρα...
που εισαι ΤασουληΝα πετάξουμε τότε τίποτα αυγά....Ο τραβελοκυνηγος χάθηκε παλι
Περνάει καλά προφανώςΔεν αφήνει την βικαρα ούτε ανάσα να παρει
Εδώ ολουθε τρέχω στα λιβαδειαπου εισαι Τασουλη
κυνηγάω μπουστηδεςετσι καλα κανεις ...και εγω κυνηγαω τον ΜΠΟΥΣΤΗ τον ενα και μοναδικοΕδώ ολουθε τρέχω στα λιβαδειακυνηγάω μπουστηδες
Εδώ ολουθε τρέχω στα λιβαδειακυνηγάω μπουστηδες
Είπαμε μόνο ενεργητικος.... Απλός ώρες ώρες ο ένας ακουμπάει τα καλαμπαλικια του αλλουΠερνάει καλά προφανώς
Έχεις ειδικά κοιμόμουν νωρίς νωρίς .....Και για να έχουμε καλό ρώτημα... αφού κυνηγάτε μπούστηδες, που είσαστε χθές το βράδυ;
Όσα φέρνει η ώρα...Είπαμε μόνο ενεργητικος.... Απλός ώρες ώρες ο ένας ακουμπάει τα καλαμπαλικια του αλλου
Θα έλεγα πιο σωστά ότι αρπάξει ο κωλος τουΌσα φέρνει η ώρα...
Κυνηγετική περίοδος είναι και όλοι κυνηγάτε;ετσι καλα κανεις ...και εγω κυνηγαω τον ΜΠΟΥΣΤΗ τον ενα και μοναδικο
Θα έλεγα πιο σωστά ότι αρπάξει ο κωλος του
Χαχαχα. Μελετημένα πράγματα!!!Να τον ενημερώσετε πως αυτή η πρακτική είναι επικίνδυνη. Όταν συγκρούεται αρχίδι με αρχίδι, δημιουργείται ταλάντωση καοι υπάρχει κίνδυνος κατάρευσης αρχιδίου από συντονισμό.
Επιστημονικά πράγματα τώρα... όχι μαλακίες...
Ο φίλος πρωτευουσιανος έχει υποσχεθεί τσόντα..... Εγώ έχω παραγγείλει μπύρες Κάιζερ και περιμένω .... Το γαμησι που μέσα θα χύσει...Κυνηγετική περίοδος είναι και όλοι κυνηγάτε;
Εμένα μου είπε θα βάλει και κριτική...Ο φίλος πρωτευουσιανος έχει υποσχεθεί τσόντα..... Εγώ έχω παραγγείλει μπύρες Κάιζερ και περιμένω .... Το γαμησι που μέσα θα χύσει...
Οι επιστημονικές αναλύσεις προφυλάσσουν από εγκυμοσύνες δυσάρεστεςΝα τον ενημερώσετε πως αυτή η πρακτική είναι επικίνδυνη. Όταν συγκρούεται αρχίδι με αρχίδι, δημιουργείται ταλάντωση και υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης αρχιδίου από συντονισμό.
Επιστημονικά πράγματα τώρα... όχι μαλακίες...
Δεν ξέρω για τον Τζίμη. Δεν έχω δει και φωτογραφίες του αλλά οι φωτογραφίες της Μαρίας στα κόκκινα είναι σούπερ67 επισκέπτες .... Τι στο διάολο κάνεις δεν γαμαει την Μαρία όλοι με τον Τζίμη καυλωσαν
Τι τραβάς κι εσύ. Έχεις βρει μπελά...ρώτα εμένα