gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
είναι γυναικάραοντως γυναικαρα ειναι...no money no honey...
επίσης άλλο 60Ε κι άλλο 105Ε για μια ώρα
είναι γυναικάραοντως γυναικαρα ειναι...no money no honey...
Ρε συ Τζίμη εσύ όλο από τα σύννεφα πέφτειςκ.ντινα??
κ γωθα στο στείλω πμ
Ρε συ Τζίμη εσύ όλο από τα σύννεφα πέφτεις
αφού όλες τις ξέρεις
Παιδιά όντως είναι εξαιρετικά απλό το πράγμα. Η κάθε κοπέλα θα ζητήσει ότι ποσό θέλει για να κάνει σεξ με αγνώστους, είναι δικαίωμά της και δεν είναι υποχρεωτικό να δεχτεί κανείς. Άλλη ζητάει 10€, άλλη ζητάει 10.000€ κ.ο.κ.
Είναι όντως ελεύθερη αγορά και καθένας ελεύθερος να διεκδικήσει αυτό που νιώθει πως αξίζει ή/και μπορεί.
Προφανώς και θα θέλαμε να πηδάμε ωραίες γυναίκες με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, αλλά δε λέει κάτι αυτό.
εννοειται...επισης η ντινα ειναι λιγακι κομοδινο ενω απαιτει απο τον πελατη για να παει σε ξενοδοχειο...να πανε μαζι με τον πελατη...εμενα ετσι τουλαχιστο μου εχει πει...δεν κανει βιζιτα και καλα....αν πεις παλι να πας σπιτι της...αντε να βρεις να παρκαρεις στα στενα των πατησιων...εν παση περιπτωσει επεδη ειναι γυναικαρα με ρωγα απιστευτη αξιζειτο 60αρι για 2 πιστολιεςείναι γυναικάρα
οκαδερφε λογω φορτου εργασιας εχω χαδει αυγα κ πασχαλισα
ζητω ταπεινσ συγνωμη
δηλαδή θες να με πείσεις ότι 5 μήνες στα 50 ευρώ συν φιλοδωρήματα που κάποιοι δίνουν, έμπαινε μέσα από τα έξοδα και έβαζε κι από την τσέπη της να μας ευχαριστήσει?
δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είναι συμπαθέστατη
αλλά όπως κάθε εκδιδόμενη είναι και πονηρή
Γκαρι κουτοπονηρη είναι... και δε λέω ψευτρα για αυτά που μας φλομωσε εμάς που την πήραμε στα πρώτα ρντβ.
Φαινόταν απο το τρόπο που σε σεβιριζε ότι το είχε "τα του κρεββατιου "
η μαρια η ΜΟΛΔΑΒΗ?μαλλον απο σουηδιαΑπο που ειναι αυτη?
ΤΙ γυναικαρα??? 1.60 φαινεται στις φωτο....είναι γυναικάρα
την μέτρησες από τη φωτογραφία της?ΤΙ γυναικαρα??? 1.60 φαινεται στις φωτο....
φαινεται ρε τυπε απο τη φωτο με τις τακουνες...20ποντα κι ειναι σχεδον ισα με ολη της τη γαμπα....την μέτρησες από τη φωτογραφία της?
πα πα πα