Απίστευτο μωρό νοσοκόμα
Πολύ σεξι νοσοκομα
Απίστευτο μωρό νοσοκόμα
Απίστευτο μωρό νοσοκόμα
Ωχ μου ανέβηκε η πίεση μεσημεριατικα!!!Απίστευτο μωρό νοσοκόμα
Το εσιαξα λίγο...Ξαφνικά νιώθω πολύ άρρωστος, νομίζω πως κόλλησα καυλοϊό
Φωνάξτε επειγόντως την καυλονοσοκόμα
Ξαφνικά νιώθω πολύ άρρωστος, νομίζω πως κόλλησα καυλοϊό
Φωνάξτε επειγόντως τη νοσοκόμα
Από τα λίγα που μου έχει πει το Μαρακι Δεν νομίζω ότι τον έδινε ποτέ τουλάχιστον Σε κοινή χρήση ...Που ήσουν ρε τύπε πριν 6 χρόνια που τον έδινε;
Τα call girls τα τρως στην ώρα τους, όταν βράσει το ζουμί φουσκώσουν τα μυαλά τους από τους αγαπούληδες που τις περιτριγυρίζουν…
Μήπως σου είπε και ότι ποτέ δεν έπαιρνε 50 για το ίδιο πρόγραμμα που κάνει τώρα;Από τα λίγα που μου έχει πει το Μαρακι Δεν νομίζω ότι τον έδινε ποτέ τουλάχιστον Σε κοινή χρήση ...
Όταν ήταν σε γραφείο προφανώς και ήταν στο πρόγραμμα, ανεξάρτητη όμως όχι, αυτό εννοεί ο συναγωνιστήςΜήπως σου είπε και ότι ποτέ δεν έπαιρνε 50 για το ίδιο πρόγραμμα που κάνει τώρα;
Ψέματα σου είπε συναγωνιστή.
Ξαφνικά νιώθω πολύ άρρωστος, νομίζω πως κόλλησα καυλοϊό
Φωνάξτε επειγόντως τη νοσοκόμα
οκ αν είναι έτσι, δεν το κατάλαβα.Όταν ήταν σε γραφείο προφανώς και ήταν στο πρόγραμμα, ανεξάρτητη όμως όχι, αυτό εννοεί ο συναγωνιστής
Από τα λίγα που μου έχει πει το Μαρακι Δεν νομίζω ότι τον έδινε ποτέ τουλάχιστον Σε κοινή χρήση ...
Ε καλά ... κουβέντα να γίνεταιMην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια...
Η κοπέλα έχει πρόσωπο που θα το ζήλευε το 95% των Ελληνίδων, αλλά προφανώς εσύ είσαι κάτοικος του πριγκιπάτου του Μονακό.Ρε παιδιά, το κορυφαίο πακέτο εμφάνισης ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;! Σώμα μπορεί να έχει καλό, βυζί σιλικονούχο φυσικά αλλά από φάτσα ένα 5 και αυτό με επιείκεια....
γιαννακη παλι εδω βρε παλιοπαιδο τελικα καθολουMην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια...