Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Ο δημιουργός είχε κέφια όταν έφτιαχνε την Μαρια …… διαστημικό εργαλείο ηδονής
Τάσο, είναι σιτεμένη?εννοειται οτι βλεπει ο καθενας ;) δεν νομιζω απλος να υποχρέωσε καποιον να την παρει με το ζορι
θα μπορουσα να απαντησω με το δικο μου υφος ;) αλλα δεν χρειαζεται ........Τάσο, είναι σιτεμένη?
είναι ψηλή για εσένα...πολύ ψηλή...!!!Τάσο, είναι σιτεμένη?
Ξέχνα το.θα μπορουσα να απαντησω με το δικο μου υφος ;) αλλα δεν χρειαζεται ........
Είναι ο ορισμός του VFM...Πολύ δυνατή και σε πολύ παραγωγική κατάσταση...Τάσο, είναι σιτεμένη?
Σε σχεση με Αντριανα και Κατερινα20? Ρωταω γιατι πρεπει να διαλεξω μια εκ των τριών....Είναι ο ορισμός του VFM...Πολύ δυνατή και σε πολύ παραγωγική κατάσταση...
Όποια και να διαλέξεις φίλε θα περάσεις τέλεια. Και οι 3 είναι αστέριαΣε σχεση με Αντριανα και Κατερινα20? Ρωταω γιατι πρεπει να διαλεξω μια εκ των τριών....
Έτσι είναι η πραγματική Γυναίκα που ονειρεύεται ο κάθε πραγματικός Άντρας...Καλημέρα από την κοπέλα ελπίζω να έχετε ξυπνήσει....
συμφωνώ!!!Όποια και να διαλέξεις φίλε θα περάσεις τέλεια. Και οι 3 είναι αστέρια
Τσέκαρες μήπως έχεις ξεχάσει καταλαθος καμιά απόκρυψη ενεργοποιημένη;Τι να πω φιλε ουτε τηλ σηκωνει τιποτα
Σε σχεση με Αντριανα και Κατερινα20? Ρωταω γιατι πρεπει να διαλεξω μια εκ των τριών....
Υπάρχει και ο νόμος του ΜέρφιΤσέκαρες μήπως έχεις ξεχάσει καταλαθος καμιά απόκρυψη ενεργοποιημένη;
Περίεργο εφόσον δοκίμασες σε διάφορες ζώνες ώρας και έστειλες και μηνύματα, δεν γίνεται να την πετυχαίνεις μονίμως εν ώρα "εργασίας".
Δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο...Μπα,δυσκολακι...οποτε διαβαζοντας κριτικες και για τις 3,επειδη και οι τρεις ειναι μουναρες,ρωταω για να δω απο φιλους εδω που εχουν εμπειρια και απο τις 3....Το να κανω 500 χλμ να κατεβω αθηνα,και αλλα 500 να γυρισω,καταλαβαινετε οτι χρειαζομαι βοηθεια ωστε να εχω την καλυτερη δυνατη επιλογηΓιατί να διαλέξεις?
Πάρε και τις τρεις μαζί ...
1. η Κατερίνα 20 δεν έχει κανένα πρόβλημα με αληθινό λεσβιακό απλά αν δεν είναι δική της κοπέλα χρεώνει κάτι παραπάνω.
2. η Αντριάννα ΣΙΓΑ μην έχει πρόβλημα ....
3. μένει να ρωτήσεις τη Μαρία αν κάνει τέτοια κόλπα - δεν την έχω πάρει
και φυσικά
4. να ανατινάξεις και συ ένα ΑΤΜ (μπορείς) θα σου ... χρειαστεί το μετρητό
Ορίστε πρόσφατη αγγελία, τα λέει όλα ;)Μαρακι δυναμίτης, φαίνεται, άμεση κατάθεση πριν τις διακοπες πρέπει να γινει.
Έχουμε κανένα update με τιμές και service?
.Αυτά είναι. Τυχερούλη!!!
.
... Καί μετά Ο ΣΌΧΟ ξύπνησε..
Σίγουρα είναι Σόχο;.
... Καί μετά Ο ΣΌΧΟ ξύπνησε..