Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Deepthroat κ γενικά λαρυγγατη πιπα κανει το μαρακι το χει?mothfuck κ τετοια τρελα γιατί κατι τετοια διάβασα..θέλω γνωμες!
Deepthroat κ γενικά λαρυγγατη πιπα κανει το μαρακι το χει?mothfuck κ τετοια τρελα γιατί κατι τετοια διάβασα..θέλω γνωμες!
Έχει ήδη ρωτήσει 2 φορές πιο παλιά εδώ κι άλλη μία στις ανεξάρτητες. Έχω ήδη απαντήσει, οι κριτικές τα λένε όλα, δεν καταλαβαίνω την επιμονή, ειλικρινάΕλπίζω να μη το τριτώσεις παίκτη. Μια φορά αρκεί για να σου απαντήσει κάποιος, αν θέλει και ξέρει.
Οκ, σου λέω λοιπόν ξανά ότι η πίπα της είναι και βαθιά και σούπερ αλλά όχι mouthfuck και πνιξίματα. Από εκεί και πέρα ισχύει ένας απλός κανόνας: πάρε την κοπέλα τηλέφωνο και πες τι ακριβώς θες και θα κρίνεις μόνος σουΝα σιγουρευτω θέλω πες κ συ τη γνώμη σ χαχα γτ λεω να την παρω αυριο
Τι να σου πω φίλε; Μιλάς σε μέλος των παππούληδων και μικροτσούτσουνων οπότε το τι είναι νορμάλ είναι πολύ σχετικόΠιο πολυ να το βάζει όλο μέσα..οκ νορμαλ μέγεθος εχω..γτ βλέπω κριτικές πολυ καλα σχόλια για πιπα
Δωστου και μια εγγυηση επιστροφης χρηματων. Αυτο μαλλον περιμενει να ακουσει.Οκ, σου λέω λοιπόν ξανά ότι η πίπα της είναι και βαθιά και σούπερ αλλά όχι mouthfuck και πνιξίματα. Από εκεί και πέρα ισχύει ένας απλός κανόνας: πάρε την κοπέλα τηλέφωνο και πες τι ακριβώς θες και θα κρίνεις μόνος σου
Καλώς τον αγαπητό... Κάτι τέτοιο ίσως;Δωστου και μια εγγυηση επιστροφης χρηματων. Αυτο μαλλον περιμενει να ακουσει.
Παιδια ειναι γλυκητατο το Μαρακι. Περασα υπεροχα μαζιτης πριν 8, 10 μηνες. Δεν εγραψα κριτικη γιατι τα εγραψαν ολα οι προηγουμενοι. Η κοπελλα_γυναικα ειναι σχεδον ψηλη χαριτομενη, καλοκαρδη, ομορφη με γλυκο ομορφο προσωπο, βελουδινη επιδερμιδα οχι τυχαια τη φροντιζει, καλοσχηματισμενο κορμι, στηθος επεξεργασμενο που μου αρεσε, νινακι πεντακαθαρο χωρις οσμες και γευσεις που το καταχαρηκα και επαιξα αρκετα, μου φαινεται οτι της αρεσε κι αυτηνης. Ηταν απ τις συνευρεσεις που θα θυμαμαι και θελω να επαναλαβω. GFE κατασταση.
Καλημέρα φίλε στείλε μου το viber τής. Ευχαριστώ
Γειά σε όλους να πω κεγω τις εντυπώσεις μου για το κορίτσι. Συνάντηση χθες με το Μαράκι στο ξενοδοχείο Bill κέντρο. Είναι καυλα και τούμπανο μαζί ήρθε με φουστιτσα καρό όπως στην φωτογραφία με μαύρες γόβες .Ομορφούλα, σωμα λαμπάδα. Με το που την είδα μού σηκώθηκε αμέσως .Στο πρώτο γύρο δεν άντεξα ούτε 5'
Δεύτερος γύρος με πολλά στυσηματα, αλλαγή στάσεων πίπα άψογη εξυπηρέτηση φουλ το μωρό μού.
Θα την ξαναπάρω σίγουρα. Σκέτη καυλα είναι.
Φίλε Bill και Prive είναι κέντρο και βολεύει αλλά ανάλογα τα ραντεβού και το περιθώριο χρόνου η κοπέλα πάει και Priamos Cinema και Pines και Midas και Maroussi hotel και Lacoba. Πιστεύω να σε κάλυψαΠαντα bill ερχεται???
Σε αλλα πορνοχοτελια????
Ειχα γραψει αν ερχετσι και σπιτι αλλα απ οτι απαντηθηκε χλωμο...