Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Μετά από αρκετό (πολύ, πάρα πολύ!) καιρό είχα κάποια χρήματα για να μπω στο παιχνίδι το οποίο παλαιότερα μου άρεσε αρκετά.
Η Μαρία είναι η δεύτερη που πήρα μετά από μια άλλη, για την οποία θα γράψω κριτική στη σελίδα της, και θα προσπαθήσω να περιγράψω πως πέρασα αν και έχω αρκετό καιρό να το κάνω... από εποχές pathfinder.
Της έστειλα μήνυμα, εργάζομαι Μαρούσι, οπότε βολεύει και είχε κενό οπότε κλείσαμε ραντεβού. Από όσο φάνηκε δεν είχε κενό...απλά με έβαλε πριν από κάποιον συναγωνιστή ο οποίος υπολογίζω ότι είχε ραντεβού κανένα τέταρτο από την ώρα που ξεκινήσαμε. Μάλιστα μπήκε πριν από μένα στο ξενοδοχείο...
Λοιπόν, η Μαρία είναι τούμπανο, πολύ καλό κορμί, βυζί φτιαχτό 3+ σχετικά καλό με ρόγα η οποία βρίσκεται κάγκελο συνέχεια. Δε νομίζω ότι ερεθίζεται, είναι έτσι.
Το μόνο που εμένα δεν μου αρέσει είναι τα φτιαχτά χείλη αλλά το σύνολο είναι πολύ καλό.
Στο προκείμενο ψιλοφιλάει, βασικά κάνει γρήγορες κινήσεις με την γλώσσα, δεν φιλάει βαθειά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η πίπα και η περιποίηση πέριξ, όταν το ζήτησα. Την πήρα μετά στα τέσσερα και ιεραποστολικά και κατέθεσα στο στόμα. Πήγε τρέχοντας στο μπάνιο. Μέχρι εδώ είμαστε στο 22ο λεπτό...συμπεριλαμβανομένου του δικού μου ντούζ γιατί εκείνη ήρθε από το σπίτι και είχε κάνει. Ήταν καθαρή, αρωματάκι αρκετό, οι δεσμευμένοι προσέχετε...
Μόλις βγήκα αππό το ωτούζ ήθελε (προφανώς) να τον πάρει αμέσως. Χαμουρευτήκαμε λίγο της εξήγησα ότι δεν μπορώ αμέσως, με ρώτησε πόση ώρα...θέλω και συνεχίσαμε το χαμούρεμα. Μετά την περιποιήθηκα λίγο όπου προσποιήθηκε αλλά κέρδισα κι εγώ λίγο χρόνο. Με κατάφερε με πίπα και μαλακία. Σϋνολο 40 λεπτά γιατί ο άλλος συναγωνιστής.... περίμενε. Μέχρι να βγώ από το μπάνιο είχε ντυθεί και ήταν έτοιμη.
Συμπέρασμα: όπως ειπώθηκε και παραπάνω αν κάποιος μπορεί 2 πιστολιές γρήγορες θα περάσει καλά. Επίσης, συνίσταται για ξεφόρτωμα με πίπα όπου πράγματι είναι πολύ καλή. VFM ? Δεν ξέρω. Ανάλογα την περίπτωση.