Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.366
- Πόντοι
- 2.036
Εμ έτσι δεν κάνουμε δουλειάΜια επίσκεψη στη σχετική σελίδα θα σας διαφωτίσει ή μάλλον θα σας μπερδέψει ακόμη περισσότερο...
Εμ έτσι δεν κάνουμε δουλειάΜια επίσκεψη στη σχετική σελίδα θα σας διαφωτίσει ή μάλλον θα σας μπερδέψει ακόμη περισσότερο...
Ο μόνος ικανός να σας απαντήσει ενδεχομένως να είναι ο Blizardeye ή ο Nick TriveΕμ έτσι δεν κάνουμε δουλειά
Κύριε Μακεδόνα, πρόκειται περί μιας κλειστής ομάδος οι οποίοι στοχεύουν πρωτίστως κομμώτριες!Απορώ, τι εννοείτε όταν λέτε παππούληδες;
εγω τι να πω?Ο μόνος ικανός να σας απαντήσει ενδεχομένως να είναι ο Blizardeye ή ο Nick Trive
Για πάμε παρακάτω...Κύριε Μακεδόνα, πρόκειται περί μιας κλειστής ομάδος οι οποίοι στοχεύουν πρωτίστως κομμώτριες!
μεγαλος καημος αυτο ασε
Τι να πιάσουν τα πολυβόλα μπροστά σας αγαπητέ; Εσείς είστε πυρηνική κεφαλή ;)εγω τι να πω?
ένα άκακο γεροντάκι είμαι που έχω μπλέξει με πολυβόλα
Εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι και τους τρεις σας, αθροιστικά σας έχω εύκολα;εγω τι να πω?
Μην του βάζεις ιδέες γιατί κινδυνεύουμε όλοι μετάΜόνο ο yourlover μπορεί να πάρει πίσω πόρτες.
να προσέχετε τις κακές παρέες...εγω τι να πω?
Αγαπητέ κύριε παρακάτω βρίσκονται 22000 σελίδες γεμάτες με ανδραγαθήματα και ηρωικές συνευρέσεις, τι να σας πρωτοιστορήσω...Για πάμε παρακάτω...
Στα χρόνια ή σταΕγώ τώρα γιατί νομίζω ότι και τους τρεις σας, αθροιστικά σας έχω εύκολα;
Κρατήστε το γάντι σας κυριε Μακεδόνα, κάνει κρύο και θα σας χρειαστεί!Εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι και τους τρεις σας, αθροιστικά σας έχω εύκολα;
Μέχρι να το κάνετε θα έχουν γραφτεί άλλες τόσες...Αγαπητέ κύριε παρακάτω βρίσκονται 22000 σελίδες γεμάτες με ανδραγαθήματα και ηρωικές συνευρέσεις, τι να σας πρωτοιστορήσω...
εννοείς το παλαιό ημερολόγιο...?Μόλις αλλάξει ο χρόνος φίλε κάτι θα γίνει, να είμαστε καλά
εννοείς το παλαιό ημερολόγιο...?
Όχι με το παλιό ημερολόγιο
Ακριβώς φίλε μου
Μόνο ο yourlover μπορεί να πάρει πίσω πόρτες.
Μην του βάζεις ιδέες γιατί κινδυνεύουμε όλοι μετά
Στα χρόνια φυσικά...Στα χρόνια ή στα
δεν ξερω ποιοι ειναι οι άλλοι δύο, αλλά εμένα με έχετε σίγουραΕγώ τώρα γιατί νομίζω ότι και τους τρεις σας, αθροιστικά σας έχω εύκολα;