Νέα

Μαρία Μενούνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 949
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• fethropoulos-komotini.jpg
    fethropoulos-komotini.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 32

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
νομιζεις οτι ειμαι ξελειγωμενος σαν εσενα να τα σκαω σε πουτανες?
στο πιατο το ειχα το εχω και θα το εχω το μουνι..
τυπε δεν εχεις δει τι κυκλοφοραει ο απολυτος γιαυτο τα λες.... εχει και 2 εξοχικα στο βελιγραδι  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν εχεις δει τι κυκλοφοραει ο απολυτος γιαυτο τα λες.... εχει και 2 εξοχικα στο βελιγραδι  :rockon:
τυπε μην λες τετοια και μας την πεσουν οι σερβοι εφοριακοι κομμαντος :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Δεν ξερω τι λετε αλλα απο μουνουνος τυροπιτα η μενουνος  :rockon:
Maria_Menounos_Upskirt_Kanoni_TV.jpg

Maria_Menounos_Upskirt_Kanoni_TV_1.jpg

Maria_Menounos_Upskirt_Kanoni_TV_3.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε κοπριτες εαν ηταν καμια ομογενης απο ρωσσια θα λεγατε ρωσιδα ειναι..
το αμερικανακι τωρα το λετε ελληνιδα?
αποφασιστε τελικα..ποιοι ειναι ελληνες και ποιοι οχι
α μπραβο.σωστος.δυο μετρα δυο σταθμα που λεμε.και καθονται καποιοι και λενε καλο παιδια η μαρια χαχαχα κλαιει για την πατριδα της και καθονται και μασανε σαν βουτυροπαιδα.συνελθετε ρε.αμερικανα ειναι η τυπισα.μιλουσα καιρο στο ιτνερνετ με μια ελληνιδα και καλα του λος αντζελες.μια χωρισμενη βρωμοτσουλα καλη γυναικα ομως.και μου λεει θα παω σε ενα γαμο.παντρευεται μια φιλη μου ελληνιδα αλλα ο γαμπρος ειναι ξενος.της λεω τι ξενος?ιρλανδος στην καταγωγη μου λεει.δηλαδ της λεω ηρθε απο ιρλανδια αμερικη?οχι αμερικανος απλως στην καταγωγη μου λεει.και της απαντω τι μαλακιες μου λες οτι ξενος?αμερικανος ειναι.πατριωτης της δηλαδη της ειπα.της ηρθε λιγο περιεργο.δηλαδη εγω ειμαι αμερικανα μου λεει με λγιο χαμογελο ισως να ξεπερασει τη  αμηχανια.ε ναι της λεω.τι ελληνιδα φιλη με ιρλανδο γαμπρο?αμερικανοι ειναι και οι δυο.μαγκες παρτε το χαμπαρι.οι δηθεν ομογενεια λογικο ειναι να εκφυλιστει.μιξεις με αλλες φυλες και τετοια.αφηστε τις μαλακιες ειναι πιο ελληνες απο εμας και τετοια.ακομα και να καποιοι γουσταρουν να ειναι ο χρονος θα τους εξαφανισει.οπου γης και πατρις παρτε το χαμπαρι.ας κοιταξουμε οσοι υποφερουμε απο τα μουνοπανα που εχουν σκοπο να μας πιουν το αιμα γερμανοι και ελληνες πολιτικοι να δουμε τι θα κανουμε με την χωρα μας γιατι καλως η καως οσοι αποφασισαμε να αφησουμε εδω τα κοκαλα μας αυτη ειναι η χωρα μας και ας γραψουμε στα αρχιδια μας τα κροκοδειλια δακρυα της καθεμιας και του καθενος.εκ του ασφαλους ξερω και εγω να σου χτυπαω την πλατη και να σου λεω θα τα καταφερεις.εχουμε χορτασει απο ψευτοκολακες τετοιους.οτι κανουμε μονοι μας μαγκες.οσο πιο γρηγορα το συνηδειτοποιησουμε τοσο το καλυτερο.μονοι μας οτι κανουμε μαγκες μονοι μας...

υστερογραφον:στην γιοροβιζιον την καπελωσε παντως ο ρουβας.αν και αντρας συγκεντρωσε ολα τα φωτα πανω του και την εκανε να σαν να μην υπηρχε.την νικησε ο ρουβας οποτε ρουβας-μενουνος σημειωσατε καρφρα ασο...χαχαχα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
υστερογραφον:στην γιοροβιζιον την καπελωσε παντως ο ρουβας.αν και αντρας συγκεντρωσε ολα τα φωτα πανω του και την εκανε να σαν να μην υπηρχε.
ε οχι και πολυ φανατικος ομως τυπε :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αποφασισαμε τυπε!!! οι ομογενεις απο την αμερικη ειναι ελληνες :rockon:κ  αυτοι απο τη ρωσια παλι ελληνες :rockon:..αλλωστε ειχαμε κ τρανταχτα παραδειγματα παλιοτερα στον χωρο του ελληνικου αθλητισμου κ συγκεκριμενα στον χωρο του μπασκετ..τον αλεξη τον ζεβροσενκο κ τον ιακωβο τον τσακαλιδη :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχεις αδικο σε αυτο...οτυλαχιστον η εθνικη ειχε τα αρχιδια να σουταρει τον λεντκοβ τον τσακαλιδη πως τον λεγανε και να νικησει απο μονοι της τους αρπαηδες του nba.οποτε παλι καταληγουμε στο οτι κανουμε απο μονοι μας...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ε οχι και πολυ φανατικος ομως τυπε :2funny:
τυπε εδω εισαι λαθος.τα μουνια που εχει γαμησει ο ρουβας λιγοι ελληνες τα εχουν γαμησει...ρωτα στην κερκυρα να δεις ποσες και ποιες κερκυραιες εχει πηδηξει πριν γινει γνωστος.οποτε δεν μας παιρνει να του θιγουμε τον ανδρισμο.δεν ξερω αν τωρα που ειναι παντρεμενος ειναι πιστος αλλα ηταν μεγαλςο πηδηκουλας ο ρουβας και καλα θα κανουμε να το πιστεψουμε αυτο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μια χωρισμενη βρωμοτσουλα καλη γυναικα ομως.

ε φιλε καλη γυναικα αλλα με οποιον τα εφτιαχνε τον κερατωνε μετα.και μετα κλαιγοταν και μου ελεγε οτι αρκετοι την ειχαν χτυπησει μεχρι που καταλαβα οτι ειναι για τον πουτσο κυριολεκτικα...το γαμησι το ειχε μεσα της αλλα ηθελε και ρομαντζα και ερωτες ομως χαχαχα.τι να πεις...εδω μου εβγαζε για πλακα την ρωγα της στο μσν.τα εχουν αυτα οι αμερικανες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.hottiesoftheday.com/females/celebrities/maria-menounos/mariamenounos8.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_nj0G3ghTNwI/TMsTtswa1hI/AAAAAAAACIA/-OrBIWjT6uQ/s1600/maria-menounos.jpg
maria-menounos-5-pound-weight-loss.jpg

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
αλλα ηταν μεγαλςο πηδηκουλας ο ρουβας και καλα θα κανουμε να το πιστεψουμε αυτο.
...πεσ τα ρε τύπε που αμφισβητουν τον ανδρισμό του Σάκη.
Σε λίγο αυτοι και τους Ρεμο και Χατζηγιάννη πούστηδες θα τους βγάλουν.
Ελεος δηλαδή..

Συνημμένα

• Ερωτα ερωτά μου.jpg
    Ερωτα ερωτά μου.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom