apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει παει κομοτηνη για να αυτοπροσδιοριστει τυπεΤύπε, πρέπει να σε στείλουμε για ένα μάθημα αυτοπροσδιορισμού στον ειδικό.
εχει παει κομοτηνη για να αυτοπροσδιοριστει τυπεΤύπε, πρέπει να σε στείλουμε για ένα μάθημα αυτοπροσδιορισμού στον ειδικό.
εχει παει κομοτηνη για να αυτοπροσδιοριστει τυπε![]()
τυπε δεν νομιζω οτι τον ενδιαφερει το μουνιΚομοτηνη κομοτηνη που εισαι τιγκα στο μουνι?![]()
τυπε δεν νομιζω οτι τον ενδιαφερει το μουνι![]()
και εσενα σε κανα μπουρδελακι με καμια ξεχειλωμενηΤύπε, πρέπει να σε στείλουμε για ένα μάθημα αυτοπροσδιορισμού στον ειδικό.
νομιζεις οτι ειμαι ξελειγωμενος σαν εσενα να τα σκαω σε πουτανες?τυπε δεν νομιζω οτι τον ενδιαφερει το μουνι![]()
τυπε δεν εχεις δει τι κυκλοφοραει ο απολυτος γιαυτο τα λες.... εχει και 2 εξοχικα στο βελιγραδινομιζεις οτι ειμαι ξελειγωμενος σαν εσενα να τα σκαω σε πουτανες?
στο πιατο το ειχα το εχω και θα το εχω το μουνι..
δεν εννοουσα εσενα ρε τυπενομιζεις οτι ειμαι ξελειγωμενος σαν εσενα να τα σκαω σε πουτανες?
στο πιατο το ειχα το εχω και θα το εχω το μουνι..
τυπε μην λες τετοια και μας την πεσουν οι σερβοι εφοριακοι κομμαντοςτυπε δεν εχεις δει τι κυκλοφοραει ο απολυτος γιαυτο τα λες.... εχει και 2 εξοχικα στο βελιγραδι![]()
α μπραβο.σωστος.δυο μετρα δυο σταθμα που λεμε.και καθονται καποιοι και λενε καλο παιδια η μαρια χαχαχα κλαιει για την πατριδα της και καθονται και μασανε σαν βουτυροπαιδα.συνελθετε ρε.αμερικανα ειναι η τυπισα.μιλουσα καιρο στο ιτνερνετ με μια ελληνιδα και καλα του λος αντζελες.μια χωρισμενη βρωμοτσουλα καλη γυναικα ομως.και μου λεει θα παω σε ενα γαμο.παντρευεται μια φιλη μου ελληνιδα αλλα ο γαμπρος ειναι ξενος.της λεω τι ξενος?ιρλανδος στην καταγωγη μου λεει.δηλαδ της λεω ηρθε απο ιρλανδια αμερικη?οχι αμερικανος απλως στην καταγωγη μου λεει.και της απαντω τι μαλακιες μου λες οτι ξενος?αμερικανος ειναι.πατριωτης της δηλαδη της ειπα.της ηρθε λιγο περιεργο.δηλαδη εγω ειμαι αμερικανα μου λεει με λγιο χαμογελο ισως να ξεπερασει τη αμηχανια.ε ναι της λεω.τι ελληνιδα φιλη με ιρλανδο γαμπρο?αμερικανοι ειναι και οι δυο.μαγκες παρτε το χαμπαρι.οι δηθεν ομογενεια λογικο ειναι να εκφυλιστει.μιξεις με αλλες φυλες και τετοια.αφηστε τις μαλακιες ειναι πιο ελληνες απο εμας και τετοια.ακομα και να καποιοι γουσταρουν να ειναι ο χρονος θα τους εξαφανισει.οπου γης και πατρις παρτε το χαμπαρι.ας κοιταξουμε οσοι υποφερουμε απο τα μουνοπανα που εχουν σκοπο να μας πιουν το αιμα γερμανοι και ελληνες πολιτικοι να δουμε τι θα κανουμε με την χωρα μας γιατι καλως η καως οσοι αποφασισαμε να αφησουμε εδω τα κοκαλα μας αυτη ειναι η χωρα μας και ας γραψουμε στα αρχιδια μας τα κροκοδειλια δακρυα της καθεμιας και του καθενος.εκ του ασφαλους ξερω και εγω να σου χτυπαω την πλατη και να σου λεω θα τα καταφερεις.εχουμε χορτασει απο ψευτοκολακες τετοιους.οτι κανουμε μονοι μας μαγκες.οσο πιο γρηγορα το συνηδειτοποιησουμε τοσο το καλυτερο.μονοι μας οτι κανουμε μαγκες μονοι μας...ρε κοπριτες εαν ηταν καμια ομογενης απο ρωσσια θα λεγατε ρωσιδα ειναι..
το αμερικανακι τωρα το λετε ελληνιδα?
αποφασιστε τελικα..ποιοι ειναι ελληνες και ποιοι οχι
ε οχι και πολυ φανατικος ομως τυπευστερογραφον:στην γιοροβιζιον την καπελωσε παντως ο ρουβας.αν και αντρας συγκεντρωσε ολα τα φωτα πανω του και την εκανε να σαν να μην υπηρχε.
δεν εχεις αδικο σε αυτο...οτυλαχιστον η εθνικη ειχε τα αρχιδια να σουταρει τον λεντκοβ τον τσακαλιδη πως τον λεγανε και να νικησει απο μονοι της τους αρπαηδες του nba.οποτε παλι καταληγουμε στο οτι κανουμε απο μονοι μας...![]()
![]()
![]()
![]()
αποφασισαμε τυπε!!! οι ομογενεις απο την αμερικη ειναι ελληνεςκ αυτοι απο τη ρωσια παλι ελληνες
..αλλωστε ειχαμε κ τρανταχτα παραδειγματα παλιοτερα στον χωρο του ελληνικου αθλητισμου κ συγκεκριμενα στον χωρο του μπασκετ..τον αλεξη τον ζεβροσενκο κ τον ιακωβο τον τσακαλιδη
![]()
![]()
![]()
τυπε εδω εισαι λαθος.τα μουνια που εχει γαμησει ο ρουβας λιγοι ελληνες τα εχουν γαμησει...ρωτα στην κερκυρα να δεις ποσες και ποιες κερκυραιες εχει πηδηξει πριν γινει γνωστος.οποτε δεν μας παιρνει να του θιγουμε τον ανδρισμο.δεν ξερω αν τωρα που ειναι παντρεμενος ειναι πιστος αλλα ηταν μεγαλςο πηδηκουλας ο ρουβας και καλα θα κανουμε να το πιστεψουμε αυτο.ε οχι και πολυ φανατικος ομως τυπε![]()
μια χωρισμενη βρωμοτσουλα καλη γυναικα ομως.
...πεσ τα ρε τύπε που αμφισβητουν τον ανδρισμό του Σάκη.αλλα ηταν μεγαλςο πηδηκουλας ο ρουβας και καλα θα κανουμε να το πιστεψουμε αυτο.