Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.382
- Πόντοι
- 12.756
Αν εξαιρέσεις τα ψωμάκια στο κατά τα άλλα πολύ ωραίο κορμί της είναι πολύ καβλιάρα.
Όχι φίλε μου αυτά είναι πατσάδες.Μου αρέσουν κι εμένα οι γυναίκες με πιασίματα αλλά η συγκεκριμένη έχει πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα ΕΚΤΟΣ από την κωλάρα και τα ψωμάκια...Αυτα ειναι χειρολαβες....
Συγχωρούνται!Αν εξαιρέσεις τα ψωμάκια στο κατά τα άλλα πολύ ωραίο κορμί της είναι πολύ καβλιάρα.
Είναι κρίμα γιατί έχει πολύ ωραίο κορμί και αρκετά καβλιάρικη φάτσα.Συγχωρούνται!
Αν μια καθημερινή γυναίκα ειχε τέτοια ψωμάκια δεν θα τα θεωρούσα πρόβλημα. Ίσα ίσα τα θεωρώ ωραία , ελκυστικά και καυλωτικά.Είναι κρίμα γιατί έχει πολύ ωραίο κορμί και αρκετά καβλιάρικη φάτσα.
Άσε τους σχεδιαστές μόδας και τους νεολαίους...Οποιαδήποτε κοπέλα που βλέπεται κι έχει τέτοια ψωμάκια είναι κρίμα γιατί της χαλάει την ωραία εικόνα,αυτό εννοώ.Πολλές έχουν κωλάρα και πιασίματα αλλά αυτό είναι ΨΩΜΑΚΙΑ. :SΑν μια καθημερινή γυναίκα ειχε τέτοια ψωμάκια δεν θα τα θεωρούσα πρόβλημα. Ίσα ίσα τα θεωρώ ωραία , ελκυστικά και καυλωτικά.
Συμφωνώ όμως ότι για τα πρότυπα που έχουν οι σχεδιαστές μόδας και δυστυχώς οι πολλοι νεολαίοι "δεν κάνουν".
δεν βα ζουμε τις ιδιες ειναι αλλες ληψεις, το προσεχουμε αυτο...Η εχει λιωσει πανω της αυτο το κοκκινο φορεμα η μας βαζετε συνεχως τις ιδιες φωτογραφιες σε καθε σελιδα.
Τα ψωμάκια στο γυναικείο σώμα ειναι πολύ συχνό φαινόμενο και σε νεές αδύνατες και σε σχετικά γυμνασμένες. θα έλεγα ότι ειναι περίπου σαν τα βυζιά . Δεν τα βρίσκω αντιαισθητικά στη συγκεκριμένη. Φυσικά υπάρχουν διαβαθμίσεις στα "ψωμμάκια". Αν ειναι ψωμμάρες, ναι υπάρχει θέμα.Αν μια καθημερινή γυναίκα ειχε τέτοια ψωμάκια δεν θα τα θεωρούσα πρόβλημα. Ίσα ίσα τα θεωρώ ωραία , ελκυστικά και καυλωτικά.
Συμφωνώ όμως ότι για τα πρότυπα που έχουν οι σχεδιαστές μόδας και δυστυχώς οι πολλοι νεολαίοι "δεν κάνουν".