foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ανθρακωρυχος την πηρε πριν;;;
απο τα χθεσινα βραβεια grammy
http://dantri4.vcmedia.vn/hBru1dLDczzwdZ6qEvP0/Image/2013/02/2/riha11213_55-7014d.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Είναι πολύ μούνος η Μενούνος!! :tits:
Είναι πολύ μούνος η Μενούνος!! [glow=red,2,300][/glow]
το πολύ προυποθέτει ποσότητα κι αυτή είναι ό,τι απόμεινε...μηπως εννοεις αυτό;
Κ εγώ προτιμώ τις ψηλές,αλλά κ η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή...το πολύ προυποθέτει ποσότητα κι αυτή είναι ό,τι απόμεινε...
καλή σε τι και γιατί δηλαδή?Κ εγώ προτιμώ τις ψηλές,αλλά κ η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή...
Κ σε πρόσωπο,κ σε σώμα (ειδικά σε κώλο).καλή σε τι και γιατί δηλαδή?
κυρίως η απόσταση που έχει ο κώλος της από το έδαφος...Κ σε πρόσωπο,κ σε σώμα (ειδικά σε κώλο).
Εσένα τι ακριβώς δεν σου αρέσει;
κυρίως η απόσταση που έχει ο κώλος της από το έδαφος...
σε σχέση με το gremlin που έχεις για άβαταρ η μενούνος είναι μισσ υφήλιος.καλή σε τι και γιατί δηλαδή?
το μόνο μισ που έχει είναι τα 3 πρώτα γράμματα από το μισό ως μισοριξιά...σε σχέση με το gremlin που έχεις για άβαταρ η μενούνος είναι μισσ υφήλιος.
Το ότι δεν σου αρέσει επειδή προτιμάς τις ψηλές είναι άλλο θέμα...κυρίως η απόσταση που έχει ο κώλος της από το έδαφος...
και γιατί το αντικειμενικά όμορφη να είναι αυτό που αρέσει σε σένα κι όχι αυτό που θεωρώ εγώ όμορφο κι η Σκάρλετ Γιόχανσον πινέζα είναι στο 1,60μ αλλά η εξαίρεση των νάνωνΤο ότι δεν σου αρέσει επειδή προτιμάς τις ψηλές είναι άλλο θέμα...
Όχι ότι η Μενούνος δεν είναι όμορφη...
και γιατί το αντικειμενικά όμορφη να είναι αυτό που αρέσει σε σένα κι όχι αυτό που θεωρώ εγώ όμορφο κι η Σκάρλετ Γιόχανσον πινέζα είναι στο 1,60μ αλλά η εξαίρεση των νάνων
Δεν είπα ότι το γούστο μου αποτελεί αξίωμα για όλους εσάς τους υπόλοιπους,απλώς θεωρώ την Μενούνος αντικειμενικά όμορφη,κ όχι υποκειμενικά...και γιατί το αντικειμενικά όμορφη να είναι αυτό που αρέσει σε σένα κι όχι αυτό που θεωρώ εγώ όμορφο κι η Σκάρλετ Γιόχανσον πινέζα είναι στο 1,60μ αλλά η εξαίρεση των νάνων