Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Μπα, απλά το παίζει σκληρή.Εμενα μου βγαζει στυλακι...του στυλ στα αρχιδια μου οτι γινει ας γινει...
Όχι...
Μπα, απλά το παίζει σκληρή.Εμενα μου βγαζει στυλακι...του στυλ στα αρχιδια μου οτι γινει ας γινει...
Όχι...
καλο μουνι ειναι νταξει μετραει εγω την κερνουσα και ενα καφε στο παγκακιΣτους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος
Μπα δεν νομίζω να είναι Μυτιλήνη....απλά δεν είναι χαζογκομενα που με την πρώτη μ@λακι@ μπορείς να την ρίξεις όπως γίνεται στις περισσότερεςΒρε λαγωνικά, ακόμα να βρείτε instagram; Το έχω πελώρια ανάγκη!
Εν τω μεταξύ η τύπισσα έχει κ γεμάτη κωλάρα αλλά κάτι μου λέει πως δεν της πολυαρέσουν τα αγοράκια...
Εδώ ρε τύπε αρέσει το τραβέλι η Σκορδά, στο Μαράκι θα κολλήσουμε;Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος
Με την ποντιακή μυτογκαΕδώ ρε τύπε αρέσει το τραβέλι η Σκορδά, στο Μαράκι θα κολλήσουμε;
Όχι φίλε μου ... δεν είναι αυτή
Σίγουρα θα της είπαν ότι έξω λέγεται πως κάτι έτρεχε με Ιωάννη (με τίποτα προφανώς) και για αυτό τον πάει κόντρα τώρα.Θέλει να αποδείξει πως προχωράει με τις ικανότητές της και όχι την εμφάνιση. Δε στηρίζει κανέναν με μαύρη ποδιά (μαζί και τον Ιωάννη που ουσιαστικά την έσωσε 100 φορές) επειδή έχουν μοχθήσει να φτάσουν εκεί.
διαφωνωΚλασσικό βλήμα με IQ<<<0 και μέτρια εμφάνιση. Δυστυχώς ανάμεσα στους τυφλούς όμως... Χαρακτήρας μηδέν, ύφος υπεροπτικό που όμως εξαφανίζεται στο πρώτο συννεφάκι και την κάνει να μοιάζει με κουτάβι που ζητάει λύπηση.
Θέλει να αποδείξει πως προχωράει με τις ικανότητές της και όχι την εμφάνιση. Δε στηρίζει κανέναν με μαύρη ποδιά (μαζί και τον Ιωάννη που ουσιαστικά την έσωσε 100 φορές) επειδή έχουν μοχθήσει να φτάσουν εκεί.
Τάδε έφη αυτή που κάνει συστηματικά τις χειρότερες εκτελέσεις στον φετινό κύκλο.
ναι και η βιλλη καλη ηταν την ξεχασα αυτηνΕκ του αποτελέσματος ναι παίζει καλά, έφτασε στους 8 χωρίς να έχει ικανότητες. Ψωνάρα του κερατά όμως, ιδιαίτερα αν την άκουσες στο χθεσινό επεισόδιο.
Για εμένα, η Βίλλη ήταν επίπεδα πάνω σε εμφάνιση (υποκειμενικά παντα). Δε κωλοτριβόταν σε κανέναν για να την κουβαλήσει και γι αυτό και έφυγε νωρίς.
Είπε κάτι σε φάση " Ο Ιωάννης αρχικά με κοιτούσε ερωτικά... ..Γενικά οι άντρες αρχικά πάντα ερωτικά με προσεγγίζουν".Εκ του αποτελέσματος ναι παίζει καλά, έφτασε στους 8 χωρίς να έχει ικανότητες. Ψωνάρα του κερατά όμως, ιδιαίτερα αν την άκουσες στο χθεσινό επεισόδιο.
Για εμένα, η Βίλλη ήταν επίπεδα πάνω σε εμφάνιση (υποκειμενικά παντα). Δε κωλοτριβόταν σε κανέναν για να την κουβαλήσει και γι αυτό και έφυγε νωρίς.
Πιστεύω πως έχει αλλά είναι κλειστό κ χωρίς το όνομά της. Δυστυχώς εμμένω ότι τζιβιτζιλοφέρνει.Για τα δεδομένα του παιχνιδιού (στο masterchef η πλειοψηφία των γυναικών που συμμετέχουν είναι επιεικως μπαλοτσες), το Μαράκι είναι ωραίο μουνι. Ίδιο επίπεδο εμφανισιακά με τη Βίλλυ (η Βίλλυ χειρότερη μαγείρισσα θεωρώ).
Επίσης το γεγονός ότι δεν έχει Instagram με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι ψώνιο. Τώρα αν βγει από το παιχνίδι και ψωνιστει είναι άλλο θέμα.
ναι γαμησετα και εμενα μου εκανε καπωςΠιστεύω πως έχει αλλά είναι κλειστό κ χωρίς το όνομά της. Δυστυχώς εμμένω ότι τζιβιτζιλοφέρνει.
Λύσσαξε κ χθες για κάποιον που είπε "Οι γυναίκες είναι πιο αδύναμες (μαγείρισσες)". Δεν λέει πολλά αλλά το κρατάω κ αυτό.
Η Λία παίζει να είναι μακράν η πιο καυλιάρα γυναίκα εκεί μέσα !!!Αν το πάμε σε εμφάνιση:
1. Βίλλη
2. Λία
3. Μαρία
Αν δεν ήταν αντρούτσος θα έβαζα τη Μαρίνα στη τρίτη θέση, γιατί έχει όμορφα χαρακτηριστικά.