Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τι ωρα εχει κλεισει η παρεα σου στα μπουζουκια αποψε βατραχε?τι καμπύλες
τι ωρα εχει κλεισει η παρεα σου στα μπουζουκια αποψε βατραχε?τι καμπύλες
πως εισαι ετσι ρε σιχαμαΠολύ χυμώδης όντως… για στύψιμο
τι ωρα εχει κλεισει η παρεα σου στα μπουζουκια αποψε βατραχε?
ε και τι θες να λεγανε? μια φιαλη κρασι?μαλακας εισαι ρε βατραχε?έχεις καταλάβει γιατί στα μπουζούκια το ουίσκι το λένε φιάλη ενώ το κρασί μπουκάλι
ε και τι θες να λεγανε? μια φιαλη κρασι?μαλακας εισαι ρε βατραχε?
ποτε θα το βγαλεις αυτο το βαρουλης ρε μουνια?παλιωσεέχεις καταλάβει γιατί στα μπουζούκια το ουίσκι το λένε φιάλη ενώ το κρασί μπουκάλι
ποτε θα το βγαλεις αυτο το βαρουλης ρε μουνια?παλιωσε
οταν ο ανθρωπος κλεινεται πολυ στον εαυτο του,αρχιζει κι αποκτα εμμονες και το μυαλο του ακολουθει ιδεοψυχαναγκαστικες διαδρομες.προσεξε το ;)βασικά και τα δύο μπουκάλια ή καλύτερα φιάλη το κρασί γιατί μπαίνει πάντα σε τέτοιο δοχείο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%B7_(%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF) ενώ το ουίσκι μπαίνει και σε πιο περίεργα δοχεία που μπορεί να μην εμπίπτουν στην έννοια της φιάλης ;) βασικά εμένα η φιάλη μου θυμίζει υγραέριο :S
οταν ο ανθρωπος κλεινεται πολυ στον εαυτο του,αρχιζει κι αποκτα εμμονες και το μυαλο του ακολουθει ιδεοψυχαναγκαστικες διαδρομες.προσεξε το ;)
φιλικα στο λεω ;)
σε αυτακια το φιλικα ;)
μη γινεσαι μονοχνωτος ;)
οχι,αλλα αμα βγαινανε φωτογραφιες ολες αυτες που δε με χαλαγανε θα χατε τυφλωθειθα σε χάλαγε η κορινθίου με λίγα ψωμάκια και κυτταρίτιδα φίλε ;)
οχι,αλλα αμα βγαινανε φωτογραφιες ολες αυτες που δε με χαλαγανε θα χατε τυφλωθει
Φίλε μου ΑΝ σου κατσει να μην τη σκισεις!!! Τι γινεται ρε παιδια ολοι εδω μεσα πηδαμε καλυτερες απο την Κορινθιου?Χοντροκόλα!!!!!!
Φίλε μου ΑΝ σου κατσει να μην τη σκισεις!!! Τι γινεται ρε παιδια ολοι εδω μεσα πηδαμε καλυτερες απο την Κορινθιου?
Φίλε μου ΑΝ σου κατσει να μην τη σκισεις!!! Τι γινεται ρε παιδια ολοι εδω μεσα πηδαμε καλυτερες απο την Κορινθιου?
Κι αυτή γυμνό;;;;;