bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Την φάρσα που της έκαναν της χοντρής την είδατε???Έβγαλε πολύ σκάρτο χαρακτήρα στο κοριτσάκι.Στο τέλος έλεγε τον άντρα της μαλάκα
Την φάρσα που της έκαναν της χοντρής την είδατε???Έβγαλε πολύ σκάρτο χαρακτήρα στο κοριτσάκι.Στο τέλος έλεγε τον άντρα της μαλάκα
Θέλω να δω ρε πούστηδες τι γαμάτε όλοι εσείς που δε γουστάρετε Κορινθίου. Απλά να δω.
και εγω περιεργος ειμαι.
συνήθως κάτι κοντά θα γαμάνε που για ποδιά έχουν 2 μπουκάλες οξυγόνου
οταν ηταν -20 κιλα ειχε καλα μουτρα για φλοκιασμαΜεγάλη πατοζα η τυπισσα, λογικά όταν συναντάει γυμναστήριο στο δρόμο πρέπει να αλλάζει πεζοδρόμιο...δεν περνάει ούτε απ έξω
έχει δείξει ποτέ μουνί η τύπισα?
με τετοια μπακα που να φανει το μουνι ρε τυπε πλακα μας κανειςέχει δείξει ποτέ μουνί η τύπισα?
με τετοια μπακα που να φανει το μουνι ρε τυπε πλακα μας κανειςαυτη πως και δεν τη πηρατε στο πασοκ ρε παλιοσαβουρηδες
Καλα που εδειξε βυζια και κωλο τυπε και το σωζει στην εν λογω ταινια,γιατι απο υποκριτικη ειναι χειροτερη απο ενα κουτσουρο...Deep end. τώρα στο Star..
(Η Κορινθιου δίνει ρέστα..)
Καλα που εδειξε βυζια και κωλο τυπε και το σωζει στην εν λογω ταινια,γιατι απο υποκριτικη ειναι χειροτερη απο ενα κουτσουρο...
ΒυζαρεςDeep end. τώρα στο Star..
(Η Κορινθιου δίνει ρέστα..)
Last year τύποι
Πλεον εχει μπαταλεψει εμφανως