boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τι να πω.
Μέχρι και στο Ι4, η Τουρκάλα ήταν πιο όμορφη.
Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που μου τη λες για το γούστο μου
Άντε στο πλαστικό τώρα
κι άσε με εμένα εδώ
Τι να πω.
Μέχρι και στο Ι4, η Τουρκάλα ήταν πιο όμορφη.
Είναι κουκλάρα ότι και να λέμε. Το ωραίο είναι ότι στην πρωτελευταία φωτό δεν έχει πέσει photoshop ή είναι λίγο αφού φαίνεται και κυτταρίτιδα αλλά και οι καμπύλες δε είναι πειραγμένες όπως σε άλλα μοντέλα.
άλλη μια ξεβρακωτέλα ψωνάρα είναι, μαζί με το άλλο ψώνιο που νομίζει ότι είναι ηθοποιός...
ηθοποιός είναι φίλε μου η Κιρινθίου, εγώ δεν είπα ότι δεν είναι ωραία γυναίκα, ξεβρακωτέλα και ψωνάρα είπα ότι είναι...Δεν είναι ηθοποιός, ούτε μοντέλο και έχει και....
Σωστα τα λεςΔεν είναι ηθοποιός, ούτε μοντέλο και έχει και κυτταρίτιδα και παραπανίσια κιλά, αλλά είναι ΚΑΒΛΑ, γαμιστερή, πως να το πει κανείς;
Άμα είμουνα μόδιστρος [κατά 95% αδερφή δηλαδή!] και είχα να κάνω ντεφιλέ φυσικά δεν θα την προτιμούσα και ούτε άμα ήμουνα σκηνοθέτης και έκανα κάστινγκ για αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο, αλλά επειδή είμαι ένας απλός μεσήλικας που του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν αισθησιασμό μέσα τους και ξέρουν να τον δείχνουν και να τον βγάζουν, θα ήμουνα πολύ ευτυχισμένος με ένα τρίωρο μαζί της και σε κάθε περίπτωση πολύ περισσότερο παρά με κάποια εικοσάχρονη Ανατολική με άψογες αναλογίες και παγοκολώνα.
ηθοποιός είναι φίλε μου η Κιρινθίου, εγώ δεν είπα ότι δεν είναι ωραία γυναίκα, ξεβρακωτέλα και ψωνάρα είπα ότι είναι...
Σωστος λοιπον ο εβιλ :-*ωχ! το χα ξεχάσει ότι το χα ανοίξει εγώ αυτό!
Απτα πιο απολυτα ΘΥΛΗΚΑ που κυκλοφορουν.
Γυναικα μπου μλιαζει τις απιστευτες γυναικαρες τις παλιας εποχης και οχι τις ψευτικες σημερινες...
Περπαταει και τριζει η γη...Και οσες ατελειες παλι καυλαρα η κυρια