Νέα

Μαρία Κορινθίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EvilPlasma
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 640K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
εμεις θελουμε απογειωση ρε μαστορα

οχι προσγειωση

αμα ειναι για προσγειωση εχουμα  την κυρα τασια  και ολες τις αλλες κοπελιες του τσυριζα

Ενώ αυτή, ΜΟΥΝΑΡΟΣ ε Γιάνναρε ;;;

E5644CB37DB75FB8E515759111DA7A92.jpg

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Μαρία Κορινθίου στα 17

tr.jpg

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506

hcnok

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
0
[quote author=Laser Dildo]και έχυσα περισσότερο με το περίπου φωτοστέφανο γύρω από τα μπούτια ελέω φώτοσοπ από Lidl από πανέρι λαϊκής
[/quote]
Πόσο δίκιο. Και πόσο μειωτικό για τη λαϊκή ταυτόχρονα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
ωραια γυναικα, ειδικα στο προσωπο.
Εχει πολυ ωραια μεσογειακα χαρακτηριστικα, ωραια ματια και ωραιες γωνιες στο προσωπο. Ωραια μαλλια επισης
Βυζι επισης πολυ καλο
Χανει απο την μεση και κατω

Ειναι ομως ακρως αντιπαθητικη σαν ατομο και αδικαιολογητα ψωνισμενη

Επισης ακρως αντιπαθης και αταλαντος ειναι και μαλεας ο αντρας της που πλασαρεται σαν και καλα matcho man  :jerking:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εχει πολυ ωραια μεσογειακα χαρακτηριστικα, ωραια ματια και ωραιες γωνιες στο προσωπο. Ωραια μαλλια επισης
Βυζι επισης πολυ καλο

Επισης ακρως αντιπαθης και αταλαντος ειναι και μαλεας ο αντρας της που πλασαρεται σαν και καλα matcho man  :jerking:

Πιο mactcho πεθαίνεις  :2funny:

ImageHandler.ashx

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Βυζι επισης πολυ καλο

sorry που θα σας χαλάσω την φαντασίωση (και μένα παλιά μου άρεσε αρκετά), αλλά επειδή την έχω δει πρόσφατα από κοντά και φορούσε φούστα, έχω να πω:
σχετικά κοντή, πολύ χαλαρό σώμα και βυζί, από τη μέση και κάτω δεν βλεπόταν (τίγκα κυτταρίτιδα και κώλος που πιάνει θέση πάρκινγκ), γενικά πολύ κατώτερη από ότι περίμενα. Μόνο το γλυκό τησ πρόσωπο την σώζει λίγο, αλλά και πάλι εάν δεν αρχίσει εντατικά γυμναστήριο,  >:(

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Βυζι επισης πολυ καλο

όντως

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
sorry που θα σας χαλάσω την φαντασίωση (και μένα παλιά μου άρεσε αρκετά), αλλά επειδή την έχω δει πρόσφατα από κοντά και φορούσε φούστα, έχω να πω:
σχετικά κοντή, πολύ χαλαρό σώμα και βυζί, από τη μέση και κάτω δεν βλεπόταν (τίγκα κυτταρίτιδα και κώλος που πιάνει θέση πάρκινγκ), γενικά πολύ κατώτερη από ότι περίμενα. Μόνο το γλυκό τησ πρόσωπο την σώζει λίγο, αλλά και πάλι εάν δεν αρχίσει εντατικά γυμναστήριο,  >:(

δε τη πήδαγες ας πούμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
που το ξέρεις αυτό?
Ειναι ή δεν ειναι αληθές οτι πρωτα εμεινε εγκυος αυτη και μετα παντρευτηκανε?

Εχω διαβασει συνεντευξη του, που ελεγε οτι με τη Μαρια τον συνεδεαν ζεστα αισθηματα αλλά οχι κατι ιδιαιτερο, αλλά μολις ηρθε το παιδι κλπ κλπ.
Μετα μπορει να την αγαπησε, δεν λεω.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

Εχω διαβασει συνεντευξη του, που ελεγε οτι με τη Μαρια τον συνεδεαν ζεστα αισθηματα αλλά οχι κατι ιδιαιτερο, αλλά μολις ηρθε το παιδι κλπ κλπ.
κυπρο σε κατι βραβεια του μαντ ειχανε παει...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

όλοι πλέον παντρεύονται με αφορμή το παιδί, δε σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι , σημαίνει απλά ότι πλέον οι άνθρωποι δεν έχουν ως προτεραιότητα τον γάμο και αν προκύψει παιδί το κάνουν για νομικούς λόγους
τώρα αν είπε δημόσια, για τη γυναίκα του και τη μάνα του παιδιού-παιδιών του, ότι δεν τους συνέδεε κάτι το ιδιαίτερο, αυτό είναι χοντρό!  πολύ μαλάκας αν το είπε :jerking:
αυτά καλύτερο να μένουν μεταξύ τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom