Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
εμεις θελουμε απογειωση ρε μαστορα
οχι προσγειωση
αμα ειναι για προσγειωση εχουμα την κυρα τασια και ολες τις αλλες κοπελιες του τσυριζα
Ενώ αυτή, ΜΟΥΝΑΡΟΣ ε Γιάνναρε ;;;
εμεις θελουμε απογειωση ρε μαστορα
οχι προσγειωση
αμα ειναι για προσγειωση εχουμα την κυρα τασια και ολες τις αλλες κοπελιες του τσυριζα
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/0828981b22cc8dc769bac91d906498df.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3:
ωραια γυναικα, ειδικα στο προσωπο.
Εχει πολυ ωραια μεσογειακα χαρακτηριστικα, ωραια ματια και ωραιες γωνιες στο προσωπο. Ωραια μαλλια επισης
Βυζι επισης πολυ καλο
Χανει απο την μεση και κατω
Ειναι ομως ακρως αντιπαθητικη σαν ατομο και αδικαιολογητα ψωνισμενη
Επισης ακρως αντιπαθης και αταλαντος ειναι και μαλεας ο αντρας της που πλασαρεται σαν και καλα matcho man
Πιο mactcho πεθαίνεις
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTMvMDgvMjMvZ2lhbm5pc19haXZhemlzXzEuanBn&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχαχαχαχα!!!
ωραιος!!!!
sorry που θα σας χαλάσω την φαντασίωση (και μένα παλιά μου άρεσε αρκετά), αλλά επειδή την έχω δει πρόσφατα από κοντά και φορούσε φούστα, έχω να πω:ωραια γυναικα, ειδικα στο προσωπο.
Εχει πολυ ωραια μεσογειακα χαρακτηριστικα, ωραια ματια και ωραιες γωνιες στο προσωπο. Ωραια μαλλια επισης
Βυζι επισης πολυ καλο
Επισης ακρως αντιπαθης και αταλαντος ειναι και μαλεας ο αντρας της που πλασαρεται σαν και καλα matcho man
ωραια γυναικα, ειδικα στο προσωπο.
Βυζι επισης πολυ καλο
sorry που θα σας χαλάσω την φαντασίωση (και μένα παλιά μου άρεσε αρκετά), αλλά επειδή την έχω δει πρόσφατα από κοντά και φορούσε φούστα, έχω να πω:
σχετικά κοντή, πολύ χαλαρό σώμα και βυζί, από τη μέση και κάτω δεν βλεπόταν (τίγκα κυτταρίτιδα και κώλος που πιάνει θέση πάρκινγκ), γενικά πολύ κατώτερη από ότι περίμενα. Μόνο το γλυκό τησ πρόσωπο την σώζει λίγο, αλλά και πάλι εάν δεν αρχίσει εντατικά γυμναστήριο, >
σιγά,εδω μεσα εχουμε πηδηξει χειρότερεςδε τη πήδαγες ας πούμε?
Αν δεν απατωμαι, αυτος δεν ειχε καμια ιδιαιτερη κάψα να ειναι μαζι της, απλως την γκαστρωσε κατα λαθος και μετα την πηρε.
Αν δεν απατωμαι, αυτος δεν ειχε καμια ιδιαιτερη κάψα να ειναι μαζι της, απλως την γκαστρωσε κατα λαθος και μετα την πηρε.
Ειναι ή δεν ειναι αληθές οτι πρωτα εμεινε εγκυος αυτη και μετα παντρευτηκανε?που το ξέρεις αυτό?
κυπρο σε κατι βραβεια του μαντ ειχανε παει...Ειναι ή δεν ειναι αληθές οτι πρωτα εμεινε εγκυος αυτη και μετα παντρευτηκανε?
Εχω διαβασει συνεντευξη του, που ελεγε οτι με τη Μαρια τον συνεδεαν ζεστα αισθηματα αλλά οχι κατι ιδιαιτερο, αλλά μολις ηρθε το παιδι κλπ κλπ.
Μετα μπορει να την αγαπησε, δεν λεω.
Τον τύλιξε η χοντρη ε?κυπρο σε κατι βραβεια του μαντ ειχανε παει...
Ειναι ή δεν ειναι αληθές οτι πρωτα εμεινε εγκυος αυτη και μετα παντρευτηκανε?
Εχω διαβασει συνεντευξη του, που ελεγε οτι με τη Μαρια τον συνεδεαν ζεστα αισθηματα αλλά οχι κατι ιδιαιτερο, αλλά μολις ηρθε το παιδι κλπ κλπ.
Μετα μπορει να την αγαπησε, δεν λεω.