Νέα

Μαρία Κορινθίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EvilPlasma
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:2funny: :2funny: :2funny:

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Από τη μέση κ πάνω ότι αξίζει η συγκεκριμένη...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Από τη μέση κ πάνω ότι αξίζει η συγκεκριμένη...

δυστυχως οι νταρντανες εχουν ενα θεμα μετα απο μια ηλικια,εγκυμοσυνες κλπ

τιποτα δεν συγκρινεται με τα καθαροαιμα(τσεχια,ουγγαρια)

αυτα προς γνωση και συμμορφωση δικη μας  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.onair24.gr/sites/default/files/imagecache/preview/photos/maria1_1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onair24.gr/sites/default/files/imagecache/preview/photos/maria2_0.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onair24.gr/sites/default/files/imagecache/preview/photos/maria_4.jpg[/img[/URL]]

[b]Έξαλλη η Κορινθίου με δημοσίευμα
[/b]
Ένα ανώνυμο δημοσίευμα σε blog εξόργισε τη Μαρία Κορινθίου, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί την τιμή της οικογένειάς της στην κάμερα του STAR.

Το δημοσίευμα αναφερόταν στην πρόσφατη φωτογράφιση του ζευγαριού και στα λεγόμενά του περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

«Είναι προσβλητικό το κείμενο και θρασύτητα. Το συγκεκριμένο άτομο είναι θρασύδειλο, γιατί λέει ό,τι λέει ανώνυμα» είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Είναι μια φωτογράφιση που έχει γίνει επειδή και εγώ και ο Γιάννης είμαστε ηθοποιοί, δεν νομίζω ότι δίνει το δικαίωμα να παίρνουν θάρρος και να είναι και θρασείς και να λένε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε και να λέμε αν θα πρέπει να μπει κάποιος στο σπίτι μας ή όχι, είναι πάρα πολύ απλό».

Είναι τόσο απλό;

[url=http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/lifestyle/article/eksali-i-korin8iou-me-dimosievma]http://www.zougla.gr/lifestyle/article/eksali-i-korin8iou-me-dimosievma[/url[/URL]]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Στις άνωθι φωτό τα μπούτια της είναι μεγαλύτερα από τα δικά μου,όρος απαράβατος για να θεωρήσω μια γυναίκα αντισεξουαλική...

Δεν την πηδούσες δηλαδή;
Καλά ας μου την έδινες εμένα!

Ρε το πόσο αισθησιακή και καύλα είναι μια γυναίκα δεν μετριέται με την διάμετρο του μηρού ή την επιφάνεια των γλουτών!
Ενίοτε είναι κάτι που υπάρχει στο βλέμα, στην "αύρα" κάποιας γυναίκας, όπως στην συγκεκριμένη.

Επισκέπτης
Ενίοτε είναι κάτι που υπάρχει στο βλέμα, στην "αύρα" κάποιας γυναίκας, όπως στην συγκεκριμένη.

Κάτι υπάρχει..

GELADA.jpg

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
μουνί για πολλές  :bigdick: αμέτρητες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Δεν με χέζετε λέω εγώ που μου γίνατε όλοι τόσο εκλεκτικοί που δεν γαμάτε την Κορινθίου!

Βλέπω και για ποια απίστευτα σούργελα γράφονται διθύραμβοι σε διάφορες κριτικές.

(Εσύ κάλα κάνεις και δεν πας, ή τουλάχιστον δεν γράφεις ;))

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16

ε βέβαια...και για θηλασμό ούτε για πλάκα..
εδώ η άλλη η Χουρσαλά νεογεννητο το άφησε και έτρεχε στην Ελβετία για σκι...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν την πηδούσες δηλαδή;
Καλά ας μου την έδινες εμένα!

Ρε το πόσο αισθησιακή και καύλα είναι μια γυναίκα δεν μετριέται με την διάμετρο του μηρού ή την επιφάνεια των γλουτών!
Συνολικά δεν με τρελλαίνει σαν γυναίκα φίλε.Θα την πήδαγα,αλλά δεν την θεωρώ τοπ...

Όσο για την σεξουαλικότητα,δεν μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη δεν την αποπνέει...Δεν καυλώνω όμως γαμώντας κάποια με περισσότερα κιλά απ'όσα μου αρέσουν...

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Συνολικά δεν με τρελλαίνει σαν γυναίκα φίλε.Θα την πήδαγα,αλλά δεν την θεωρώ τοπ...

Όσο για την σεξουαλικότητα,δεν μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη δεν την αποπνέει...Δεν καυλώνω όμως γαμώντας κάποια με περισσότερα κιλά απ'όσα μου αρέσουν...

άμα σου έχει κάτσει έστω και μια 30 φορες χειρότερη από αυτή εγώ είμαι ο καρδινάλιος τις λορένης

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ουτε 1 μετρο κολο εχει παντως, 99.
1 μειον ενα μιλκο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

χτες που την ειδα ηταν περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις....μιλαμε για την απολυτη φακλανοελλεινιδα με εναν κωλο σαν την πλατεια συνταγματος :2funny: :2funny: :2funny: τι να γουσταρεις απο αυτην ρε τυπε...κυκλοφορουν με το κιλο τετοιες εξω...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
άμα σου έχει κάτσει έστω και μια 30 φορες χειρότερη από αυτή εγώ είμαι ο καρδινάλιος τις λορένης

εσενα αμα ΔΕΝ σου εχει κατσει έστω και μια 30 φορες χειρότερη από αυτή,εχεις θεμα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom