KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Από τη μέση κ πάνω ότι αξίζει η συγκεκριμένη...
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Από τη μέση κ πάνω ότι αξίζει η συγκεκριμένη...
Στις άνωθι φωτό τα μπούτια της είναι μεγαλύτερα από τα δικά μου,όρος απαράβατος για να θεωρήσω μια γυναίκα αντισεξουαλική...
Ενίοτε είναι κάτι που υπάρχει στο βλέμα, στην "αύρα" κάποιας γυναίκας, όπως στην συγκεκριμένη.
Κάτι υπάρχει..
Αποκλείεται να θήλασε αυτή..σωστος,αλλα εαν δει απο ποια βυζια θηλαζε,παιζει να τα ξεχασει ολα,ακομα και το ονομα του
Αποκλείεται να θήλασε αυτή..
σωστος,αλλα εαν δει απο ποια βυζια θηλαζε,παιζει να τα ξεχασει ολα,ακομα και το ονομα του
Δεν με χέζετε λέω εγώ που μου γίνατε όλοι τόσο εκλεκτικοί που δεν γαμάτε την Κορινθίου!
Συνολικά δεν με τρελλαίνει σαν γυναίκα φίλε.Θα την πήδαγα,αλλά δεν την θεωρώ τοπ...Δεν την πηδούσες δηλαδή;
Καλά ας μου την έδινες εμένα!
Ρε το πόσο αισθησιακή και καύλα είναι μια γυναίκα δεν μετριέται με την διάμετρο του μηρού ή την επιφάνεια των γλουτών!
Ενίοτε είναι κάτι που υπάρχει στο βλέμα, στην "αύρα" κάποιας γυναίκας, όπως στην συγκεκριμένη.
Συνολικά δεν με τρελλαίνει σαν γυναίκα φίλε.Θα την πήδαγα,αλλά δεν την θεωρώ τοπ...
Όσο για την σεξουαλικότητα,δεν μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη δεν την αποπνέει...Δεν καυλώνω όμως γαμώντας κάποια με περισσότερα κιλά απ'όσα μου αρέσουν...
Για τόσο άσχημο με έχεις?άμα σου έχει κάτσει έστω και μια 30 φορες χειρότερη από αυτή εγώ είμαι ο καρδινάλιος τις λορένης
Συνολικά δεν με τρελλαίνει σαν γυναίκα φίλε.Θα την πήδαγα,αλλά δεν την θεωρώ τοπ...
Όσο για την σεξουαλικότητα,δεν μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη δεν την αποπνέει...Δεν καυλώνω όμως γαμώντας κάποια με περισσότερα κιλά απ'όσα μου αρέσουν...
άμα σου έχει κάτσει έστω και μια 30 φορες χειρότερη από αυτή εγώ είμαι ο καρδινάλιος τις λορένης
Για τόσο άσχημο με έχεις?
Φοβερό χιούμορ έχεις τύπε.σωστος,αλλα εαν δει απο ποια βυζια θηλαζε,παιζει να τα ξεχασει ολα,ακομα και το ονομα του