VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
τι κωλάρα που έχει η καριόλα...ομποοοο
Φίλε η συγκεκριμένη εκπίπτει της κατηγορίας καθώς έχει αξιοπρεπέστατη φωνή...Φωναρα εχει το κοριτσι
τι κριμα που εκλεισαν το 3ο προγραμμα γιατι χαιρομουν να την ακουω απο εκει
Φίλε η συγκεκριμένη εκπίπτει της κατηγορίας καθώς έχει αξιοπρεπέστατη φωνή...
Δεν νομίζω ότι το παρακάνει...ναι αλλα και αυτη την βλεπω να θελει να μπει στην κατηγορια "Αηδονια του Ελληνικου πενταγράμμου " ολο μπουτι και βυζι ειναι , δεν λεω να δειξει αφου εχει ωραιο σωμα , αλλα μηπως το παρακανει και παει να ταυτιστει με την άνωθεν κατηγορια που προανεφερα ?
Δεν νομίζω ότι το παρακάνει...
;)Σιγα την πατσαβουρα...
όχι,αλλά πάντα μου άρεσε πολύ...Δεν πιστευω να την εχεις ερωτευτει και να μην εισαι αντικειμενικος
όχι,αλλά πάντα μου άρεσε πολύ...
Πριν το fame story τραγουδουσε στον "Σταυρο του Νοτου" εντεχνα Ελληνικο και ξενες rock μπαλαντες με πολυ καλες επιδοσεις.Περιοδος 2005 περιπου
Πολυ καλη φωνη, αξιοπρπεπεστατη σκηνικη παρουσια τοτε, μετα το γυρισε στο λαικο, και αρχισε οπωως βλεπω να βγαζει τα μπουτια της εξω για να "προκοψει"..........
Κριμα
Δεν είμαι ουδέτερος φίλε,αντικειμενικός είμαι...να τα μας ......
το περιμενα να σου πω την αληθεια να το πεις , οταν κρατας ουδετερη σταση εσυ κατι παιζει ;)
Μας μπερδευεις ομως γιατι δεν ειναι το στυλακι σου ... ειδικα στην φατσα , αν κρινω απο αυτες που σχολιαζεις θετικα
Πριν το fame story τραγουδουσε στον "Σταυρο του Νοτου" εντεχνα Ελληνικο και ξενες rock μπαλαντες με πολυ καλες επιδοσεις.Περιοδος 2005 περιπου
Πολυ καλη φωνη, αξιοπρπεπεστατη σκηνικη παρουσια τοτε, μετα το γυρισε στο λαικο, και αρχισε οπωως βλεπω να βγαζει τα μπουτια της εξω για να "προκοψει"..........
Κριμα
Κριμα