You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Γκασολίνα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 420
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Εχεις ενα point. Ουτε γω καταλαβα..και ξαναρωταω γιατι για καποιο λογο σβηστηκε η ερωτηση μου...ποσο παει το μαλι?
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
ξυρισμα δεν εχει?
ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ?
χωρίς πλάκα ξέρετε ότι κανει βίζιτες? γιατί εγώ ξέρω πως δεν....και τσαμπουκαλεύεται και ασχημα αν της την πεις
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Εγω μια ερωτηση εκανα...και πολυ λογικη κρινοντας απο οσα βλεπω...
οχι ρε συ μη μασάς...οι τύποι ανοίγουν σελίδα για όποια τους αρέσει.
Εδώ μέχρι στην Κλιμάκη άνοιξαν και φωτό πόσταραν εδώ με κάτι ταγιέρ λες και έβγαλε η γκόμενα ανακοίνωση ότι τον παίρνει...καμμία σχέση δηλαδή απλά κους κους μεσημεριανό τύπου μαγκαζίνο...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τόσα πουτανοντυσίματα κυκλοφορούν έξω,δεν είναι όλες βίζιτες,άλλο που θα το θέλαμε.Μα βλεποντας μια γκομενα ετσι,τι αλλο σου περναει απ το μυαλο?οτι παει εκκλησια?
Και εδω μεσα μαλιστα...οποτε...
Ευτυχώς που δεν είναι όλες όσες ποστάρονται εδώ μέσα βίζιτες.Οι μισές και βάλε απλά δεν βλέπονται.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Μα βλεποντας μια γκομενα ετσι,τι αλλο σου περναει απ το μυαλο?οτι παει εκκλησια?
Και εδω μεσα μαλιστα...οποτε...
αν προσέξεις βρίσκεσαι στο νήμα
bourdela.com > Συλλογές > Ελληνίδες διάσημες
οπότε ότι θεωρεί διάσημο ο καθένας βάζει χωρίς να σημαίνει πως κάνει ή δεν κάνει βίζιτα
και αυτη ειναι διασημη δηλαδη?????Η μανα της την ξερει?
Αν πηγαινες παλια στο Venue θα την ξερεις, ειναι η πιο διασημη χωρευτρια στην Ελλαδα. Σε τηλεοραση ειχε περασει βιντεο κλιπ περιοδικα κτλ. Τωρα τελευταια εχει χαθει, αλλα ειναι μουναρα αμα την δεις. Οι παλιοι την ξερουμε ομως απο τα κλαμπακια. Πρεπει να ειναι αεροσυνοδος τωρα γιαυτο και δεν την βλεπουμε τοσο συχνα, ο Τσιλιχριστος την ειχε στα οπα οπα, παντα πρωτη μουρη. Για πολλες πιπες ειναι
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Προσωπο δεν λεει και πολλα παντως.Αν πηγαινες παλια στο Venue θα την ξερεις, ειναι η πιο διασημη χωρευτρια στην Ελλαδα. Σε τηλεοραση ειχε περασει βιντεο κλιπ περιοδικα κτλ. Τωρα τελευταια εχει χαθει, αλλα ειναι μουναρα αμα την δεις. Οι παλιοι την ξερουμε ομως απο τα κλαμπακια. Πρεπει να ειναι αεροσυνοδος τωρα γιαυτο και δεν την βλεπουμε τοσο συχνα, ο Τσιλιχριστος την ειχε στα οπα οπα, παντα πρωτη μουρη. Για πολλες πιπες ειναι
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Μόνο στη μύτη;Εγώ τη θυμάμαι άβυζη τελείως και ξαφνικά εμφαίστηκε με 3,5άρια!!!Όντως αλλά πρέπει να έχει κάνει κάτι , μάλλον στην μύτη γιατί έχει γίνει πολυ πιό όμορφη.
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Σωστός τύπε!!Αξέχαστα!!χαχα ναι ρε, εχει βαλει και στο βυζη ... τουμπανο λεμε .. τα Χ στα καινουργια βυζια στο VENUE ποιος τα ξεχναει ;;;
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
@Piatsas είσαι μπροστά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 235