βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
με το συγκεκριμενο κωλο επαθα αμοκ
ειλικρινα στο λεω.....ειναι η μονη χορευτρια που μου εχει εντυπωθει!!!
Χορεύτρια του... κώλου δηλαδή...
με το συγκεκριμενο κωλο επαθα αμοκ
ναι........εγω το βλεπω γιατι?
βασικα φωτογραφιες βγαζαμε........αλλα εχουμε και 1-2 βιντεακια που χορευει.....
γιατι γυφτια ρε? εγω γενικα δε βγαζω κινητο για να τραβηξω κατι.........αλλα με το συγκεκριμενο κωλο επαθα αμοκ
Βασικά τα λέω αυτά γιατί και εγώ δε χρησιμοποιώ συχνά το κινητό για φωτό και video (μόνο σε φάσεις με παρέα, σε περίεργα/αστεία σκηνικά και σε τίποτα αξιοθέατα).
Το σχόλιο το έκανα γιατί μου φαίνεται ότι γίνεται συνήθεια διάφοροι να τραβάνε στο κινητό ότι βυζιά/κώλο βλέπουν σε τέτοια μέρη. Σε όλα τα μαγαζιά με r'n'b nights και σε καλοκαιρινά clubs μαζεύεται από κάτω όλος ο Γερμανός. Επίσης μου κάνει εντύπωση γιατί δε κοιτάζουν τον κώλο/βυζιά από κοντά για να τον χορτάσουν όσο μπορούν αλλά προτιμούν μέσω της οθόνης τους. Ακόμη και το στυλ συνέχεια κάμερα/κινητό στο χέρι μου θυμίζει λίγο άκυρο τουρίστα. Βέβαια ο καθένας φυσικά ας κάνει ότι θέλει.
Ο συγκεκριμένος κώλος είναι απλά απίστευτος αλλά κώλοι υπάρχουν άπειροι και σίγουρα και καλύτεροι (δε θέλω να μειώσω τη Μαρία, ίσα-ίσα) επομένως με τέτοια βιντεάκια, απλά ξοδεύεις το χρόνο σου και τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σου.
Καλά τα λες αλλά...Αν εχει τετοιο κωλο...Ταβας φωτο μη ξεχαστεις και τραβήξεις καμια μπροστά σε κόσμο...
Πρεπει με κατι να απασχολεις τα χερια
Καλά τα λες αλλά...Αν εχει τετοιο κωλο...Ταβας φωτο μη ξεχαστεις και τραβήξεις καμια μπροστά σε κόσμο...
Πρεπει με κατι να απασχολεις τα χερια
υποθετω ομως οτι ειναι καπως λιγουρικο να βλεπεις ενα ματσο καγκουρες να τραβανε με τα κινητα τους μια γκομενα....... :S
siropiastos παρών?
http://[URL unfurl="true"]www.xblog.gr/wp-content/uploads/2008/02/maria01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ημουν πολυ πισω...αυτα ειναι!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
ημουν πολυ πισω...αυτα ειναι!!
προσπαθω να διαλεξω το νεο background, παλιωσε η Ταμτα Μαστορακη!
την ειχα δει στο venue.
ηταν απιστευτη στο χορο.
τοσο απιστευτη που εφαγα χαστουκι απο την τοτε δικια μου. ;)
- "Καλά, εσύ γιατί στράβωσες στα καλά καθούμενα?"
- "Τίποτα δεν έχω. Έπρεπε να έχω κάτι δηλαδή? Απλά νιώθω λίγο κουρασμένη." (αμα σου ξανακατσω εγω καριολη...)
καλα σας κανανε
σεβασμος σ αυτην που συνοδευετε
να πατε με τους φιλους σας να παρετε οσο ματι θελετε...