argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.542
- Πόντοι
- 9.297
Λογικά άσπρο γιατί αντανακλάται το χρώμα της φούστας....Τι χρώμα είναι το κυλοτακι;
Λογικά άσπρο γιατί αντανακλάται το χρώμα της φούστας....Τι χρώμα είναι το κυλοτακι;
Σε μια φάση φαίνεται για κίτρινο πάντωςΛογικά άσπρο γιατί αντανακλάται το χρώμα της φούστας....
Αντανακλώνται τα χρυσοηλιοκαμμενα μπούτια της....Σε μια φάση φαίνεται για κίτρινο πάντως
Αντανακλώνται τα χρυσοηλιοκαμμενα μπούτια της....
Τι καύλα το σημερινόΑντανακλώνται τα χρυσοηλιοκαμμενα μπούτια της....
Θα το μουλιασει το μουνακι της
Στο Thalatta θα το μουλιάσεις και φέτος Μαρία μου;
Ελπίζω να την χρησιμοποιεί και όχι μόνο να την μοστραρει στα σοσιαλ μύδια....Δείτε κορμάρα!
Σίγουρα θα τη χρησιμοποιεί! Κ από ότι δείχνει με τον καλύτερο τρόπο!Ελπίζω να την χρησιμοποιεί και όχι μόνο να την μοστραρει στα σοσιαλ μύδια....
Για έναν συναγωνιστή μας μπορεί και να προκαλέσει ξενερωμα...αν απλά θέλει έναν παππού για να κονομησει κάνα ταξιδακι έξω δεν θα χρειαστεί να κάνει και πολλά.Σίγουρα θα τη χρησιμοποιεί! Κ από ότι δείχνει με τον καλύτερο τρόπο!
Δε νομίζω να είναι ξενερωτη!Για έναν συναγωνιστή μας μπορεί και να προκαλέσει ξενερωμα...αν απλά θέλει έναν παππού για να κονομησει κάνα ταξιδακι έξω δεν θα χρειαστεί να κάνει και πολλά.
Ούτε εγώ....απλά στην σώου μπηζ κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι και όπως είπε η Ρίτσα Μπιζογλη:"Στην δημοσιογραφία μαθαίνουμε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται".Δε νομίζω να είναι ξενερωτη!
Η Μαρία δείχνει να το απολαμβάνει πάντως!Ούτε εγώ....απλά στην σώου μπηζ κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι και όπως είπε η Ρίτσα Μπιζογλη:"Στην δημοσιογραφία μαθαίνουμε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται".