You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Φραγκάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 600
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Cherno_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 930
- Πόντοι
- 81
Ξεπέρασε την κεντρικιά σε βύζους την Παρασκευή το Μαρακί.
Fay's Time
Η δική μας Φαίη, μας κρατά συντροφιά καθημερινά με υπέροχη διάθεση και πολλές εκπλήξεις! Κάθε μέρα την ίδια ώρα κάνουμε «Fay’s time» και γινόμαστε όλοι μια παρέα! Στο πλευρό της βρίσκονται, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης και ο Άγγελος...
www.skai.gr
Συνημμένα
Άνετα φοβερές βυζάρες το Μαράκι.Ξεπέρασε την κεντρικιά σε βύζους την Παρασκευή το Μαρακί.
Fay's Time
Η δική μας Φαίη, μας κρατά συντροφιά καθημερινά με υπέροχη διάθεση και πολλές εκπλήξεις! Κάθε μέρα την ίδια ώρα κάνουμε «Fay’s time» και γινόμαστε όλοι μια παρέα! Στο πλευρό της βρίσκονται, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης και ο Άγγελος...www.skai.gr
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.103
- Πόντοι
- 2.646
Για χεσιμο είχαν πάει ττπε?Κούκλα στο Dubai το Μαράκι!!
piratis1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Like
- 7.361
- Πόντοι
- 1.046
piratis1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Like
- 7.361
- Πόντοι
- 1.046
Έβαλε βυζί ;;Έκφυλο μιλφ
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.902
- Πόντοι
- 2.546
Α ρε Μαρια
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.748
- Πόντοι
- 456
Σίγουρα όμορφη αλλά ψόφια. Υπερβολικά αδύνατη.
Patrasdick
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Τι κορμαρα εχεις!!!Έριξε το ινσταγκραμ εχθες!!!
Φανταστείτε αυτό το μωρό δεν είναι φέτος στην τηλεόραση...Τι κορμαρα εχεις!!!
Την πέτυχα μαζί με Φαίη Σκορδά προ τριμήνου έξω από το στούντιο που γυριζόταν οι εκπομπή τους. Η Φαίη ήταν καθιστή και έβλεπα πλάτη και αρχικά δεν την κατάλαβα. Το Μαράκι το είχα πρόσωπο οπότε την κατάλαβα. Από κοντά είναι απίστευτη γυναίκα. Με δυσκολία έπερνα το βλέμμα μου από πάνω της κι εννοείται πως με κατάλαβε διότι καθόταν απέναντι μου σε απόσταση 5-6 μέτρων. Τη Φαίη την κατάλαβα όταν σηκώθηκε. ΑΛΟΓΟ! Κορμί εννοείται καλύτερο από τη Μαρία. Σαν σύνολο όμως πρόσωπο-κορμί εγώ προσωπικά θα διάλεγα Μαρία.
Μαρία ανώτερη!!!Την πέτυχα μαζί με Φαίη Σκορδά προ τριμήνου έξω από το στούντιο που γυριζόταν οι εκπομπή τους. Η Φαίη ήταν καθιστή και έβλεπα πλάτη και αρχικά δεν την κατάλαβα. Το Μαράκι το είχα πρόσωπο οπότε την κατάλαβα. Από κοντά είναι απίστευτη γυναίκα. Με δυσκολία έπερνα το βλέμμα μου από πάνω της κι εννοείται πως με κατάλαβε διότι καθόταν απέναντι μου σε απόσταση 5-6 μέτρων. Τη Φαίη την κατάλαβα όταν σηκώθηκε. ΑΛΟΓΟ! Κορμί εννοείται καλύτερο από τη Μαρία. Σαν σύνολο όμως πρόσωπο-κορμί εγώ προσωπικά θα διάλεγα Μαρία.
realitis1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2022
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 235
- Εμφανίσεις