TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 44
- Like
- 22.897
- Πόντοι
- 18.496
ανανεωμενη φαινεται η γκαβλα!Καύλα με τις γόβες![]()
ανανεωμενη φαινεται η γκαβλα!Καύλα με τις γόβες![]()
Στα καλύτερα της είναιανανεωμενη φαινεται η γκαβλα!
Ο άνθρωπος είναι καψουρης ρε,και με μπουργκα να είναι θα την βλέπει έτοιμη για μπουγκα μπουργκα( Καβαλιέρε μας λείπεις).Αρχοντομούνα!!!
Που χάθηκες ρε μεγάλε;Την τσίμπησε πάλι την νέα εκπομπή το Μαράκι..
Θα χορτάσει ντύσιμο η μουναρα της και φέτος...![]()
Ιδίως τώρα που κυκλοφορούν αβερτα γυφτολα'ι'κατζες με παντόφλες η με αυτά τα σαμπω σαν νοσοκόμες ΟΑΣΗ οι γόβες !Καύλα με τις γόβες![]()
Μας καύλωσε και σήμερα το μωρό...![]()
![]()
πολυ καβλερο το μωρο!Κουκλάρα![]()
Δεν θα είχα αντίρρηση να μου χάριζε λίγο γύψο από τα πατουσακια της...τυπε την βλεπω να τρωει καμια σαβουρα απο τις μαλακιες που κανει και περπαταει ξυπολυτη στην βρεγμενη πισινα,και η επομενη φωτο που θα ποσταρει στο ινστα θα ειναι αυτη
![]()
![]()
Σούπερ κορμάρα κ ποδαρες για φιλιμα και ατελείωτα παιχνίδια!!!Καύλα μπούτια!!!![]()
![]()
Ο άνθρωπος είναι καψουρης ρε,και με μπουργκα να είναι θα την βλέπει έτοιμη για μπουγκα μπουργκα( Καβαλιέρε μας λείπεις).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που χάθηκες ρε μεγάλε;
Αυτά τα διαβάζει ακόμα και από γκαβλωμενους φαντάρους...πες για το πόσο ωραία δειχνει με γόβες!Ότι είναι πολύ μωρο
Tην έχεις ικανή να κάνει κάτι πέρα από τοστ;Έτσι πρέπει να είναι οι νοικοκυρές..![]()
![]()
Χαχα!!!Ξέρει να κάνει αλλά μου φαίνεται....Tην έχεις ικανή να κάνει κάτι πέρα από τοστ;
Στην κουζίνα ψιλοχαλια...ελπίζω να βγάζει γούστα στην κρεβατοκάμαρα.Χαχα!!!Ξέρει να κάνει αλλά μου φαίνεται....
Η Καριόκα γεμάτο ψυγείο έχει...Ω ρε πείνα που θα πέσειΈτσι πρέπει να είναι οι νοικοκυρές..![]()
![]()
Φίσκα στα γάλατα είναι το ψυγείο της ξενέρωτης...Η Καριόκα γεμάτο ψυγείο έχει...Ω ρε πείνα που θα πέσει
Ωχ θα πέσει πείνα με αυτήν!Φίσκα στα γάλατα είναι το ψυγείο της ξενέρωτης...