TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.704
- Πόντοι
- 18.496
ανανεωμενη φαινεται η γκαβλα!Καύλα με τις γόβες
ανανεωμενη φαινεται η γκαβλα!Καύλα με τις γόβες
Στα καλύτερα της είναιανανεωμενη φαινεται η γκαβλα!
Ο άνθρωπος είναι καψουρης ρε,και με μπουργκα να είναι θα την βλέπει έτοιμη για μπουγκα μπουργκα( Καβαλιέρε μας λείπεις).Αρχοντομούνα!!!
Που χάθηκες ρε μεγάλε;Την τσίμπησε πάλι την νέα εκπομπή το Μαράκι..
Θα χορτάσει ντύσιμο η μουναρα της και φέτος...
Ιδίως τώρα που κυκλοφορούν αβερτα γυφτολα'ι'κατζες με παντόφλες η με αυτά τα σαμπω σαν νοσοκόμες ΟΑΣΗ οι γόβες !Καύλα με τις γόβες
Μας καύλωσε και σήμερα το μωρό...
πολυ καβλερο το μωρο!Κουκλάρα
Δεν θα είχα αντίρρηση να μου χάριζε λίγο γύψο από τα πατουσακια της...τυπε την βλεπω να τρωει καμια σαβουρα απο τις μαλακιες που κανει και περπαταει ξυπολυτη στην βρεγμενη πισινα,και η επομενη φωτο που θα ποσταρει στο ινστα θα ειναι αυτη
Σούπερ κορμάρα κ ποδαρες για φιλιμα και ατελείωτα παιχνίδια!!!Καύλα μπούτια!!!
Ο άνθρωπος είναι καψουρης ρε,και με μπουργκα να είναι θα την βλέπει έτοιμη για μπουγκα μπουργκα( Καβαλιέρε μας λείπεις).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που χάθηκες ρε μεγάλε;
Αυτά τα διαβάζει ακόμα και από γκαβλωμενους φαντάρους...πες για το πόσο ωραία δειχνει με γόβες!Ότι είναι πολύ μωρο
Tην έχεις ικανή να κάνει κάτι πέρα από τοστ;Έτσι πρέπει να είναι οι νοικοκυρές..
Χαχα!!!Ξέρει να κάνει αλλά μου φαίνεται....Tην έχεις ικανή να κάνει κάτι πέρα από τοστ;
Στην κουζίνα ψιλοχαλια...ελπίζω να βγάζει γούστα στην κρεβατοκάμαρα.Χαχα!!!Ξέρει να κάνει αλλά μου φαίνεται....
Η Καριόκα γεμάτο ψυγείο έχει...Ω ρε πείνα που θα πέσειΈτσι πρέπει να είναι οι νοικοκυρές..
Φίσκα στα γάλατα είναι το ψυγείο της ξενέρωτης...Η Καριόκα γεμάτο ψυγείο έχει...Ω ρε πείνα που θα πέσει
Ωχ θα πέσει πείνα με αυτήν!Φίσκα στα γάλατα είναι το ψυγείο της ξενέρωτης...